25-årig ungdom døde i Palandoken Ski Center

25-årig ung mand døde i Palandöken Ski Center: Mens han fjernede sikkerhedsmåtten, der var placeret omkring de kunstige snestænger i Palandöken Ski Center, mistede den 3-årige Mehmet Akif Koyuncu, en tredjeklasse-studerende ved Atatürk University Baytar-fakultet, livet.


Hændelsen fandt sted for en dag siden omkring kl. 23.00:10 på Palandöken Ski Center's A Chair Lift, Track # 4. Mehmet Akif Koyuncu, der arbejdede som tekniker i Erzurum Oral and Dental Health Center og studerede ved Baytar-fakultetet, fjernede en af ​​sikkerhedsmåtterne, der var viklet rundt om polerne, der lavede kunstig sne på skiløjperne i Palandöken Ski Center, hvor han gik med sine XNUMX venner. De unge, der begyndte at glide ved at drage fordel af kommissionens beslutning, kom ind i området lukket og forbød at komme ind med skilte. Mehmet Akif Koyuncu, der begyndte at glide hurtigt ved at tage en af ​​sine venner bag sig, ramte snegardinet lavet af træ på venstre side af landingsbanen.

Mistede sit liv
Koyuncu blev alvorligt såret i ulykken, og intet skete med hans ven bag ham. Deres venner ringede til Gendarmeriet og bad om hjælp. Gendarmerie Search and Rescue (JAK) -teamene, der gik til stedet på kort tid, tog Mehmet Akif Koyuncu på en snescooterbår og førte ham til hospitalet med ambulance. På trods af alle lægernes indsats på Regional Training and Research Hospital kunne Koyuncu ikke reddes og døde. Koyuncus krop blev ført til Forensic Medicine Institute for at fastslå dødsårsagen.Jandarma tog vidnesbyrd fra sine venner S.Ç., NY, FA og Ş.Y. om Mehmet Akif Koyuncus død. Hans venner sagde, at de begyndte at glide ved at fjerne måtten på bjerget, de klatrede for at have det sjovt, og at den uheldige ulykke skete.

"AT SIGE AT MENNESKE DREME KAN ÆNDRES I EN NAT"
Koyuncu, der blev uddannet fra Hacettepe Universitets tandproteseafdeling i 2011 og overført til Erzurum, mens han studerede ved Sivas Cumhuriyet University Fakultet for Veterinærmedicin i 2012, delte på sin Facebook-konto den 4. januar: "Så ens tanker og drømme kan ændre sig natten over." tiltrak opmærksomhed.

ASLI NEMUTLU DAMED AF SCREENING SNOW CURTAINS
På den anden side mistede den nationale skiløber Aslı Nemutlu sin balance og døde ved at ramme snegardinerne under træning i Konakli Ski Center den 12. januar 2012.


sohbet

Relaterede artikler og reklamer