Mindesmærket blev rejst til minde for dem der døde i brokatastrofen

Monumentet blev opført for at mindes dem, der døde i brokatastrofen: 6 i Çaycuma District 2012 blev bygget den april XNUMX, og kommunen byggede en statue for borgerne, der døde ved drukning i Filyos Stream.
6 i Çaycuma-distriktet i Zonguldak 2012 den 1. april 68-distriktet af broens sammenbrud som følge af sammenbruddet af Filyos-floden Veli Kaya, Ali Rıza Kaya, Tahir Özkara, Hayriye Güner, Alim Başören, Mehmet Başören, Sezgin Gülşen, Necati Azaklıoğlu, Kadın Saraç, Serdar Saraç, Nazife Kabuk og İsmail Örenbaşs mindesmærker gjorde Çaycuma Kommune til et monument og gik dem endnu en gang. I skulpturen, der er lavet ved indgangen til distriktet, blev statuen af ​​"Yakaran Kadın kon placeret på toppen af ​​statuen og vandet hældende fra fødderne af den statue, der passerer over navnene og poolen, der hældes i poolen under vandet, simulerede Filyos-strømmen og det omgivende landskab med et moderne udseende med N 6-aprilmonumentet" det tiltrækker sig opmærksomhed.
Bülent Kantarcı, borgmesteren i Çaycuma, der afgav en erklæring om spørgsmålet, sagde, at 15-person mistede sit liv efter katastrofen, og endda ikke de overlevendes lig kunne nås. ”Çaycuma 30 begyndte at være et stadium af stor transformation efter marts. I Çaycuma tager vi mange ting op, der ikke blev opdateret, men vi gør det. Et af de største problemer med disse var, at der ikke var nogen forståelse af kryds og plads i Çaycuma. Vi har lovet vores folk, at vi vil lave sådanne nye kryds og pladser i vores valgerklæring. Vi har gjort det siden den dag, vi ankom. Fra disse firkanter og kryds var et stort køretøj i sin tidligere form ikke i stand til at dreje og manøvrere på én gang. Det var et spørgsmål om skam og skam for Caycuma. Vi lavede også arrangementer i disse firkanter, på den ene side 'smart kryds', han kaldte underskrifterne i firkanterne og bassinerne omkring vandet ved at lave puljer, en ny bykultur, vi rullede ærmerne op for byens identitet. Vores 2 firkant og 2 kryds er helt færdige. Den første af disse er '6 April Memorial Junction' lige efter du har forladt broen ved indgangen til Çaycuma. Som vi ved, blev vi i 2012 udsat for en stor katastrofe. Vi mistede vores 15-folk i denne katastrofe, og 4-kropperne kunne ikke nås. ” Çaycuma-borgmester Bülent Kantarcı fortsatte som følger:
“DENNE BEGIVENHED ER EN MANGLIG EVENTION FOR MÆDE”
"Denne begivenhed er de medier, som Tyrkiet har oprettet hovedkvarter. Han sendte direkte udsendelser herfra i flere dage. Dette er en bitter begivenhed for Caycuma. For at minde os om denne smerte for de nye generationer og til dem, der kom til Çaycuma efter det og hver 6 her i april, er der en statue af Yak Yakaran Kadın mış med armene hævet og vandet lækker fra under hendes fødder. Vandet strømmer ind i poolen, der repræsenterer Filyos-floden nedenfor. Farvandet over disse navne repræsenterer også, at vores folk var under vandet. ”
ORUM Jeg hører, AT JEG HAR GOTED WORKS TIL ÇAYCUMA ”
På grund af sit positive arbejde i distriktet, både medierne og det arbejde, som offentligheden udførte, sagde han Kantarcı gennem sociale medier. Myre Disse monumenter trak stor opmærksomhed. Çaycuma-folk begyndte at føle stor begejstring for disse smukke værker. Der er stor smag i medierne og de sociale medier. Jeg er stolt over at bringe sådanne værker til Çaycuma. På den ene side er pladsen og vores statue ved Filyos Junction. Vi havde en meget flot poolplads med vandene spredt fra skødden af ​​havfruen, der repræsenterede havet og det gnistrende farvand i 3-delfinerne omkring det ”.
“ÇAYCUMA ER PÅ MÅDET AT VÆRE EN MODERN CITY”
Præsident Kantarcı, Çaycuma'nın bliver i stigende grad moderne og bemærker, at den moderne by hurtigt vil komme videre på vejen, sagde han. Myr Vi redder veje fra besættelse af køretøjer. Vi åbner det for fodgængere og cyklister. Vi er meget ambitiøse, især på cykelstien. Çaycuma vil være byen for fodgængere og cykler. Çaycuma vil være et eksemplarisk bosættelse i regionen. Jeg udtrykker min glæde som borgmester for at udføre sådanne tjenester i Çaycuma, som er velegnet til alle aspekter af geografi. ”

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar