Suadiye Interchange kapaciteten vil stige

Kapaciteten i Suadiye Interchange vil forøges: Kartepe Suadiye Interchange ekstra tilbud om brobygning blev afholdt. Kun et selskab deltog i buddet.
Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation vil bygge 12,60 x13 meter yderligere bro ved Suadiye Interchange. Konstruktionen af ​​den ekstra bro øger kapaciteten i det eksisterende kryds på tørrekanalen i Suadiye.
GENERELT JUNCTION-ARRANGEMENT VÆLLES
Krydsområdet til Suadiye-vejen, der kommer som en 2 × 2 dobbeltvej med den ekstra bro, der skal opføres af Metropolitan Municipality til Suadiye Köprülü-krydset, udvides til 2 × 1-baner. Efter opførelsen af ​​den ekstra bro øges kapaciteten i krydsområdet, trafiksikkerheden og komforten i regionen. På den anden side vil der blive udarbejdet en generel krydsordning for regionen ud over broproduktionen.
Enkeltfirma tilbydes
Budet blev afholdt i Metropolitan Service Building. Proj. firma 567 tusind 735 tusind bud. Efter afgørelsen fra udbudskommissionen skal virksomheden levere projektet inden for de kalenderdage, der er leveret fra arbejdsdatoen.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer