Ankara Metropolitan Municipality skibeteam arbejder på Ilgaz

Ankara Metropolitan Municipality skihold arbejder i Ilgaz: Ankara Metropolitan Municipality skihold arbejder på Ilgaz Yıldıztepe skicenter før kampene. Atleterne på Yıldıztepe Armar Hotel fortsætter med at arbejde ved at udføre 2 øvelser om dagen, om morgenen og om eftermiddagen. Teamcoach Fatih Yüksel sagde, at forberedelserne fortsætter på sneens kvalitet og internationalt registrerede nordlige disciplin skiløb, og sagde: ”Som Ankara BB vandt vi for nylig 1 medaljer i løbet af 23. etape. Vi fortsætter vores forberedelser til 2. etape løb på Ilgaz, og vores lejrarbejde fortsætter på Ilgaz i løbet af semesteret. Vores mål er at stå på ski racing mesterskaber 2. fase i Tyrkiet. Hvis vi får succes i fase 2, vil de gå til atleter Tyrkiets mesterskabsfaser overstiger kvoten. Kayak West-gruppen blev opdelt som den østlige gruppe, vi er den vestlige gruppe. 12 mandlige, 10 kvindelige skiteam bestående af atleter BB Ankara, Tyrkiet i 2014. 2. Vintersport, Write Turkey har gjort kørestolskampionstitel.sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer