Driverløse biler i Tyskland, der skal testes på motorvejen

I Tyskland testes bilfrie biler på motorvejen: Mens mange lande er forsigtige med udviklingen af ​​motorløse biler, tager Tyskland en anden tilgang. Den tyske regering, som vil gennemgå A9-motorvejen i Bayern, vil gøre det muligt for vejen at blive brugt i testningen af ​​føreren uden bil. Med denne opmuntrende tilgang sigter den tyske regering på at føre sin ledende stilling inden for bilindustrien fremover.
Andre regeringer nærmer sig forsigtigt chaufførløse biler, især til kørsel af sikkerhed og juridiske grunde. Tyskland, som er en af ​​underskrivere af 1968 Wien Road Traffic Convention, bekræfter, at biler er permanent under førerens kontrol; Med det sidste års regulering i konventionen var denne forpligtelse for førende biler forsvundet.
Takket være denne ændring er hindringerne for Tysklands test af motorløse biler på motorvejen også fjernet. Inden for rammerne af det såkaldte Digital Highway Özellikler-projekt planlægges motorvejen at være udstyret med teknologiske funktioner, der sikrer kommunikation mellem både biler og mellem vej og bil. Disse teknologiske funktioner vil blive placeret på de andre veje i landet efter den bayerske A9 motorvej.
Den tyske transportminister Alexander Dobrindt sagde derfor, at hans land igen ville tage føringen inden for bilindustrien.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer