Kars Cıbıltepe skifaciliteter er fulde

sarikamis cibiltepe skisport klar til den nye sæson
sarikamis cibiltepe skisport klar til den nye sæson

Cıbıltepe Ski Center, der ligger i Kars Sarıkamış District, blev stedet for skielskere på trods af det kolde vejr. Skielskere, der drager fordel af weekenden, gik til Sarıkamış med deres familier. Cıbıltepe Ski Center, hvor sneformen fandt 75 centimeter, var fuld.

Cıbıltepe Ski Center, der ligger i Sarıkamış-distriktet i Kars, blev oversvømmet af feriegæster, fordi det var weekenden. Sarikamish fra skielskere, verdens 3., Tyrkiets største Sarikamish Cibiltepe Skiløjper med ski-in havde ikke noget imod det kolde vejr.

Sarıkamış Cıbıltepe Ski Centre i Çam-Snow Hotel General Manager Kemal Aydin, Ski elskere er tilfredse med den intense interesse, sagde han.

Aydın sagde: ”Der er 2 spor og to elevatorer til skielskere i Cıbıltepe, som har en kapacitet på 400 mennesker i timen og et computerudstyret stoleliftsystem i en højde af 2 meter. Den 635 meter lange første lift er forbundet til skisportsstedet med en 5 kilometer lang bane med en ideel hældning for skiløbere. Den anden lift på 700 meter er forbundet med den første lift med 3 spor. Når det begynder at stige ned fra topmødet dækket af gule fyrreskove, giver det skielskere fornøjelsen at lande ledsaget af den smukkeste fyrgrønne, melodiske sum af skove, kvidrende fuglelyde, egern og den smukkeste snehvide.

Ski elskere, der flokkes til Cıbıltepe Ski Centre uden at passe på det kolde vejr, kan nyde skisport samt tilbringe deres weekender med deres børn.

"SARIKAMIŞ CIBILTEPE SKI CENTER"

Skiløb i Alperne er ret gunstig for sporten og den eneste krystalpulver sne i verden, det er bare Sarıkamış'ta i Tyrkiet. Sneen holder den første dags friskhed og giver skielskere fornøjelsen af ​​at stå sikkert på den lyse piste. Da skiløjperne i Sarıkamış er omgivet af gule fyrreskove, er der ingen lavinefare på sporene.

 

Armin

sohbet