Sarıkamış Ski Resort Tıklım Tıklım

Sarıkamış Ski Center Tıklım Tıklım: Snetykkelsen på skiløjperne i anden fase på Sarıkamış Cıbıltepe Ski Center blev målt som 85 centimeter.
Cıbıltepe Ski Center, hvor alle pisterne blev undertrykt med en sneknusningsmaskine, blev gjort ideel til skiløb, og udlejningsgraden for hotellerne var 100 procent på grund af semesterpausen.


Med oplysning om, at alle hoteller i skicentret er fulde, sagde Çam-Kar Hotel General Manager Kemal Aydın, og vi oplever i øjeblikket 100 belægningsgrad i semesteret. Vi har ikke et problem med sne, der er stor sne på sporene. Ski elskere venter ”.

Cibiltepe Ski faciliteten i Tyrkiet og omkring fællesskabet, at de nyder krystal kort slip gæster, der strømmede fra Europa Aydin, "85 centimeter sne på vores pister. Ingen skredfare. Alle vores gæster nyder privilegiet at stå på ski blandt fyrretræerne. ”chat