Erkeskin: Vi skal arbejde mere i 2015

Erkeskin: 2015 År Få mere Vores undersøgelse gerekiyor.ulaştır Up, Levering og kommunikationsminister Tyrkiet Ministeriet for Transport og Logistik Montage koordinationsmøder om transport, stedfortrædende Understatssekretær Ministeriet for Maritime Anliggender og Kommunikation Talat blev afholdt på TOBB Union Center med deltagelse af Aydin.
Turgut Erkeskin, formand for UTİKAD bestyrelse, holdt en præsentation om prioriteringerne i den tyrkiske logistikssektor. Erkeskin sagde, Performans Vi er nødt til at arbejde hårdere i 2015 for at nå det ønskede niveau i Logistics Performance Index ”.
Hoveddagsordenen for mødet, hvor de offentlige repræsentanter og lederne af den tyrkiske logistikssektor kom sammen i TOBB Union Center var N 10. Transformation fra transport til logistikprogram inden for rammerne af den femårige udviklingsplan ”.
UTİKAD-delegationen bestående af Turgut Erkeskin, formand for UTİKAD og Arif Badur, Ekin Tırman, Mehmet Özal og general manager Cavit Uğur var også på mødet.
Talat Aydın, næstformandssekretær for Ministeriet for Transport, Søfartsanliggender og Kommunikation og Halim Mete, næstformand for bestyrelsen for TOBB sagde, at de var interesseret i disse møder, hvor den offentlige og private sektor mødtes for at lytte til problemerne i logistiksektoren og til at producere løsninger til disse problemer. Turgut Erkeskin, formand for UTİKAD bestyrelse holdt en præsentation om problemerne og forventningerne i den tyrkiske logistik-sektor.
I sin præsentation sagde Turgut Erkeskin, at opnåelsen af ​​det ønskede niveau som en logistikverden er et systemniveau, der muliggør integration med den udviklede verden, det vil sige, at overordnelsen af ​​alle tilstande skal evalueres i stedet for en enkelt transportform.
“Rapporten viser, at vi falder baglæns”
Erkeskin afsatte en væsentlig del af præsentationen til Logistics Performance Index Report. Erkeskin sagde, at landenes logistiske præstation vurderes af Verdensbanken under overskriften ”Toldpræstation, infrastruktur, konkurrencedygtig servicepriser, sporbarhed, rettidig levering, kvalitet af logistikydelser og logistikkompetence” og 2007-punkter i Logistics Index Report. Mens vi øger som en score, ændrer vi ikke for mange steder i rangeringen, hvilket giver os vigtige beskeder.
Dette viser, at andre lande har øget deres logistiske resultater mere end vi gør, og at vi er faldet tilbage. For at nå det ønskede niveau i Logistics Performance Index, er vi nødt til at arbejde hårdere i 2015. ”
UTİKAD præsident Erkeskin, derfor 10. Han tilføjede, at de lægger vægt på udviklingsplanen på grund af det bidrag, som transport- og logistikbranchen vil yde for at skabe en omfattende logistikplan. UTIKAD i Tyrkiet i forbindelse med gennemførelsen af ​​lovgivningen for at forbedre servicekvaliteten og konkurrenceevne logistikbranchen og toldprocedurer også nødt til at nævne, hvilket indikerer, at de tror udvekslingen Erkeskin, talte som følger:
Kaliteli Sektoren skal være struktureret i høj kvalitet og på verdensstandarder, og toldernes fysiske og menneskelige kapacitet bør øges til udvikling og toldstrukturering, der er egnet til transport mellem tredjelande, bør tilvejebringes. Et af de vigtigste problemer er faldet i andelen af ​​transittransport og det faktum, at vi ikke kan blive en netto-eksportør som land på grund af yderligere toldkontrol, der anvendes på de fragt, der passerer vores land gennem transittransport. ”
UTIKAD præsident Erkeskin, investere i jernbaner områder for at overvinde trængsel i vejtransporten og især den primære efterspørgsel af jernbanesektoren sund og tyrkisk beskytter også en liberaliseringsproces silke til at udvide det europæiske Tyrkiet fra Asien sammen med at bemærke at det er nødvendigt at indtaste kredsløbet af os på jernbanen med Europa understregede, at det skulle sikre en effektiv inddragelse af jernbanelinjen.
Erkeskin erklærede, at det ville være fordelagtigt at korrigere lastdefinitionen i forordningen om lufthavne jordhåndtering (SHY-22) og at inkludere den i lovgivningen under en separat overskrift fra andre tjenester.
Erkeskin oplyste, at UTİKAD foretager en undersøgelse og rapporteringsarbejde en gang om måneden i samarbejde med Beykoz Vocational High School og erklærede, at de nøje følger sektorens status og tendenser på denne måde.
Efter præsentationerne fortsatte mødet med spørgsmål og svar afdeling. Der blev lyttet til sektorens problemer og krav fra ministeriets embedsmænd, og det blev anført, at al støtte ville blive ydet til de nødvendige løsninger.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar