8 Martta Transport Gratis til Kvinder | Gaziantep

8 marts Fri transport for kvinder: På mødet i Gaziantep Metropolitan Municipality, besluttede 8 March International Women's Day at kommunale busser, sporvogne, museer og indgangen til zoologisk have skulle være fri for kvinder.


Metropolitan Municipal Council 2 i februar. 72 diskuterede emnet på mødet. Stedfortrædende enedes med enighed om, at kommunale busser, sporvogne, museer og dyrehaveindgange ville være gratis for kvinder på grund af 8 marts International Women's Day, som blev bragt på dagsordenen af ​​næstformand Osman Toprak.

Gazi antep byrådets generalforsamling af de "syriske gæster" under betegnelsen rapport om transport, trafik og byplanlægning blev evalueret i mødet, 45 artikel enstemmigt, 16 artiklen blev accepteret ved flertalsafstemning, 11 artiklen er endnu ikke klar til kommissionen blev givet.

Da der ikke var andre ting at diskutere, blev det besluttet at afholde det næste parlamentsmøde om 9 marts mandag på 16.00.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar