Erciyes Ski Centre

Erciyes Ski Center Nu i mobil: Erciyes Vintersport og turistcenter, IOS og Android-baserede smarttelefoner kan nu følges på mobiltelefoner.

Metropolitan Municipality Erciyes Inc. udarbejdet af programmet 'Erciyes Mobile' blev introduceret. Akif Bozkır, administrationsansvarlig for Erciyes A.Ş, der gav information om programmet på mødet i forsamlingshallen i Metropolitan Municipality, sagde, at 15 har en anden menu i Erciyes Mobile og sagde, itibaren Fra nu af har alle der ønsker at besøge Erciyes og alle, der vil arbejde i Erciyes uden at opleve forvirring. vil være i stand til at nå de oplysninger, den har brug for på en behagelig måde. Erciyes Mobil, der er i drift, har en anden menu af 15. På denne måde informeres flyvebanestatus, billetpriser, hotelinformation, skicentre og begivenheder om sådanne problemer. Administrationsanliggender Bozkır, Erciyes Mobile, apple store og play store 'Kayseri Erciyes Ski Center' ikonet kan downloades ved at klikke på ikonet, tilføjede han.

ØJeblikkelig adgang til information

General Manager og formand for bestyrelsen for Erciyes A.Ş. Murat Cahid Cıngı i sin erklæring, hvor han understregede, at arbejdet startede i Erciyes 2005 år, sagde: Vi stræber efter at bruge Internettet og sociale medier. Vi har vores hjemmeside, Facebook-side, Twitter-adresse. Derudover sender vi hver dag information til i alt tusinder af 50 turister og skiløbere. Efter disse faser ønskede vi at overføre informationen til smarttelefoner, som er et uundværligt element i livet. Som et resultat af 6 månedligt arbejde forberedte vi Erciyes Mobil. Gennem dette program giver vi skienselskere øjeblikkelig information om Erciyes. ”

General Manager og bestyrelsesformand Desuden inkluderer 'Step to Kayseri' -programmet i de kommende dage Erciyes'i tilføjet.

Om Levent Ozen
Hvert år højhastighedstog sektor, den førende i Europa inden den voksende Tyrkiet. Investeringer i jernbaner, der tager denne hastighed fra højhastighedstog, fortsætter med at stige. Derudover med de investeringer, der er foretaget til transport i byen, er stjernerne i mange af vores virksomheder, der producerer indenlandsk produktion skinne. Det er stolt, at der er startet tyrkisk højhastighedstog-togtrafik "ud over de virksomheder, der producerer indenlandsk sporvogn, lyskryds og undergrundsbiler. Vi er meget glade for at være i dette stolte bord.