Generaldirektoratet for Highways Foretrukne Mitsubishi

Generaldirektoratet for motorveje foretrukne Mitsubishi: Temsa-motorkøretøjer leverede Mitsubishi L65 200 × 4 Inviter MT og 2 × Mitsubishi Pajero til General Directorate of Highways.
Generaldirektoratet for Highways, at Tyrkiet stykker i 17 65 bruges som et generelt værktøj Mitsubishi regionale direktorat for kontrol og trafik L200 × 4 2 og 4 alt Inviter MT Mitsubishi Pajero købt. Efter salget i de sidste dage af 2014 blev køretøjer leveret til General Directorate for Highways af Temsa Motor Vehicles Sales Manager Hamza Keskintaş.
L200 lukker 2014 år
L200 betragtes som en af ​​de legendariske modeller af Mitsubishi Motors og lukkede det sidste år som førende inden for pick-up-segmentet med 4.200-salg. Mitsubishi L2006, som er blevet et uundværligt afhentningsværktøj for både individuelle og flådebrugere siden lanceringen i 200, nåede 32,8's markedsandel ved udgangen af ​​året. På trods af det krympende marked steg Mitsubishi L200's salg med 17 procent.
Mitsubishi 2014 producerer 3 millioner Pajero i år
Pajero er blevet symbolet på moderne livsstil siden 1982, første gang den mødte bilentusiaster, og sidste år kom 3-millionen fra produktionslinjen, hvilket efterlader modellen en yderligere milepæl.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar