Afyonkarahisara Udveksling Og Overpass

Afyonkarahisara Junction And Overpass Evangelium: Afyonkarahisar Borgmester Burhanettin Coban, krydset af Egeerhavet i skæringspunktet for Afyonkarahisar Özdilek Intersection og Çakır Village Junction overkørsel, Kırkalıoğlu Beli bemærkede, at overgangen til tunnelen.
Tale på kommunalforsamlingens møde om emnet meddelte borgmester Çoban, at udbudet om overgangs- og tunnelovergang vil blive afholdt af Ministeriet for Transport, Maritime Anliggender og Kommunikation den 22. februar. Borgmester Burhanettin Çoban erklærede, at de holdt et møde om kryds under besøget af transport-, søfarts- og kommunikationsminister Lütfi Elvan til Afyonkarahisar; ”Under vores transportministers besøg i Afyon udvekslede vi synspunkter om kryds fra vores transportminister på et møde med vores guvernør, provinsformand og vores minister Veysel Eroğlu personligt. Den 22. februar er der et bud på Özdilek Junction, vejkryds, der drejer til Çakır Village, og et tunnelovergangsbud for det sted, vi kalder Kırkalıoğlu Beli startende fra Özdilek. Faktisk ønsker vi arrangementer ved fem kryds. To af de fem kryds blev udbudt. "Organised Junction, Bus Station Junction, Zeyland Junction er også planlagt til at blive udbudt i år eller senest næste år."


 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer