Metro i verden og Tyrkiet

Jorden og Tyrkiet Metro
Jorden og Tyrkiet Metro

Metro i verden og Tyrkiet: Metro i verden og Tyrkiet: befolkningstæthed er generelt mere etableret i centrum af byen og den store by, der er hurtigt forbinder stoppesteder og metrostationer elektrisk jernbanetransport til forstæderne. Det har en vej ud af bytrafikken, det bevæger sig på dobbeltlinjen og giver mulighed for at bruge et stort antal vogne i metroen og nå en høj hastighed. Metroen kan styres med meget få ansatte.

Den første metro i verden blev etableret i London. Denne metro, der blev åbnet for drift i 1863, transporterer nu otte millioner passagerer om dagen. Paris metroen, der åbnede i 1900, bærer nu mere end fem millioner passagerer om dagen. Andre byer med metro i Europa; Budapest (1896), Berlin (1882), Hamburg (1912), Leningrad (1915), Moskva (1935), Stockholm (1950), Wien (1898), Madrid (1919), Barcelona (1923), Rom (1955) Lissabon (1959), Milano (1962).

I år 1868 blev Newyork-metroen, der blev åbnet af luftlinjer, der passerer over gaden, omdannet til undergrundsbaner i 1904. Andre byer med amerikanske undergrundsbaner, Chicago (1892), Philedelphia (1907), Boston (1901), Toronto (1921).

I Japan har Tokyo 1927 og Osaka 1933, Argentina i Buenos Aires 1911'da, fået metroen. Lufthavnene på metroerne vil være mindst 6 meter over jorden. Tag, metal eller armeret beton. Den er baseret på stærke støtter til jorden. To systemer anvendes under jorden. I første omgang ligger gallerierne, hvor linjerne passerer, lige under gadeniveauet på dybden af ​​6-8, og den anden er under 35-40-måleren. Metros fremstillet ved den første metode er billigere. På grund af disse er udgravningen af ​​gallerierne startet ved at nedgrave gadeplanet dybere ind i grøften, og der er bygget en armeret betonmur på begge sider af grøften. På denne måde lukkes et rektangulært prisme, og gaden lukkes igen efter afslutningen af ​​galleriet. Den største ulempe ved denne metode er, at den følger gadeplanen, så den er lang, forsænket og fremspringende. Selvom udgravningen er lavet midt i dybden som 6-8-måleren, er væggene elliptiske i dobbeltliniegallerier. I dybe netværk følger linjer ikke planen på gaderne; Således vil stien mellem de to punkter fra den ene til den anden være meget kort. Gallerierne i disse netværk blev skåret rundt. En linje går gennem dem. Disse gallerier, som er en cirkel mellem sektionsdiameteren 3,5-4,5 m, er forsynet med stålringe. For nylig er disse stålringe imidlertid blevet erstattet af et præfabrikeret betonforbindelsessystem.

Skinneåbningen er standard i næsten alle (1435 mm). Der er ingen dobbelte linjer i dybe gallerier. Der findes to gallerier, som kører side om side og betjener tog i en retning. Afvigelser, rotationer er kun på stationens punkter. Linjerne krydser aldrig. Stationer udføres ved at udvide gallerierne i de underjordiske netværk og installere et platformstag i luftnet. Stationer er tilgængelige med 100-160 meter. Passagerer bliver ofte bragt på gaderne af rulletrapper. Togene er de samme som de elektriske tog. Det er for det meste dobbeltorienteret. Vognenes nummer og format varierer afhængigt af netværket. Metro spor kan lave 90-100 miles per time, men ikke 60 km. I en retning bevæger den gennemsnitlige 20-streng i timen. Men som i London metro kan den nås op til 40 gange pr. Time.

Verdens bedste Metro spor

  1. Newyork Arab America: Meget få mennesker har bil i New York. At finde parkering er noget som at lede efter guld på vejen, men også tiden er meget lille. 1904-stationen med 28-stationen i 462 har nu 4.9-station og transporterer 365 millioner om dagen. Også denne metro er åben på 7 dag 24 / XNUMX timer på året.
  2. London ud England: London-metroen er verdens største og ældste metro. Bygget i 1863, har metroen nu i alt 405-stationer på 268 km-linjen. 976 millioner mennesker om dagen at gå et sted i London bruger denne metro.
  3. Paris X Frankrig: Paris Metro er verdens ældste 2. En af metroerne. Det er muligt at nå alle punkter i Paris med metro. Med 214 km-linjen og 380-stationen er det den bedste metro, der skal dækkes, da man kun skal gå 500-meter, når man kommer fra en metrostation. 4 millioner mennesker om dagen transporteres af denne metro.
  4. Moskva: Moskva metro, kendt som verdens mest punktlige metrosystem, overfører 8.2 millioner mennesker på en gennemsnitlig arbejdsdag. Moskva metro har 290 station med 172 km linje. Selvom det meste af denne metro løber fra under jorden, går en lille del af den over broen og fortsætter med at fascinere folk med udsigten til både Moskva og Yauza-floden.
  5. Montreal - Canada: Montreal Metro blev først bygget i 1966. Den 60 km lange metrostation med 68-stationen betragtes som en af ​​verdens bedste metroer, skønt den ikke er en af ​​de længste metroer i verden. 835.000 bærer folk om dagen.
  6. Madrid - Spanien: Madrid-metroen er 2.ci for Europa og verdens 6.ci. Madrid-metroen blev først åbnet i 1919 med 3,3 km-linjen og 8-stationen og derefter øget til 231-stationen. Metroen Madrid er en af ​​de travleste metroer i verden, hvor 1.8 bruger en million mennesker om dagen.
  7. Tokyo: Tokyos offentlige transportsystem er fremragende. 10.6 millioner mennesker om dagen i dette land bruger offentlig transport, 7.7 millioner mennesker om dagen på metroen. Der er en total 287 metrostation i Tokyo. Hver station har både engelske og japanske meddelelser.
  8. Seoul - Sydkorea: Seoul-metroen er en af ​​de mest folkerige i verden. Cirka 8 millioner mennesker bruger denne metro dagligt. 287 er en af ​​de længste metrostationer i verden med sin km-linje. Selvom det meste af toget går under jorden, går% 30 over jorden.
  9. Beijing - Kina: Beijing metroen blev bygget i 1969. Med denne metro kan kinesere let besøge byer i og ud af Beijing. 2008 Før OL i Beijing er der investeret 7.69 milliarder USD i denne metro, og den nuværende metro er taget i brug i et område på 480 km. Denne metro, der bruges af 3.4 millioner mennesker om dagen, betragtes som den mest folkerige metro i Kina.
  10. Hongkong: Selv om metrosystemet i Hongkong ligger meget kort afstand fra andre byer (90 km), bruger omkring 3.8 millioner mennesker denne metro en dag. I denne rækkefølge er 9 de mest populære mennesker i verden. Landet er. Denne metro blev bygget af briterne i 1979.

Den nuværende situation i Tyrkiet

I alt blev 1908 metro og LRT køretøjer solgt til vores land, og 2013 millioner passagerer var planlagt til at blive transporteret ved udgangen af ​​2.5. 2023 metro og LRT light rail transport køretøjer er nødvendige indtil 7000. Indtil 2023 2 i landet, hvilket vil øge antallet af jernbaner i vores land; 26 vil også levere højhastighedstoglinjer for tusind kilometer 10 tusind kilometer jernbaner over hele landet. I 2023 vil antallet af passagerer om dagen i bybanetransportsystemer stige til 4.1 mio. Og fragttransport vil være 200 millioner tons / år. I 2004 vil passagertransportraten på% 3 øges med 2023 i 10, og fragttransportraten øges fra 5.5 til 15.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar