HGS Balance Forespørgsel Sådan ... HGS kundeservice

hgs undersøgelse
hgs undersøgelse

HGS Balance Forespørgsel Hvordan? HGS kundeservice: HGS balance undersøgelse kan ske på to forskellige måder. Disse sker online og via PTTs HGS kundeservice (444 17 88).


HGS-balanceundersøgelse kan udføres på to forskellige måder. Disse gøres online og gennem PTT's HGS kundeservice (444 17 88). HGS-system bruges for nemheds skyld i vejafgift som broer og motorveje. Under denne applikation foretages hurtig og sikker overgang takket være HGS-mærket med jeep fastgjort til forruden på køretøjet.

Efter hver overgang falder dine saldi, og en meddelelse sendes til det GSM-nummer, du har angivet i systemet, at din saldo falder. Undertiden er disse meddelelser ikke tilgængelige. Der er to forskellige måder, du kan forespørge om dine HGS-balanceoplysninger på. Ved at abonnere på PTT's officielle hjemmeside eller ved at ringe til PTT's HGS kundeservice (444 17 88).chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar