Trabzon Railway President skal mindes!

Trabzon Railway President skal mindes om! : Tyrkiets forbinder med alle sider YHT, har regionerne ikke se toget


Fra Kayseri til Sıvas Fra Ankara til Kars High Speed ​​Train

ERZINCAN - Trabzon Railway Platform SözcüMustafa Yaylali, regionen er blevet den vigtigste forventning til jernbaneprojektet ikke behøver at vente på 2023, sagde han. Han bemærkede, at alle linjerne fra Ankara til Erzurum blev omdannet til højhastighedstog, sagde Yaylalı: ”Vi har ikke set jernbanen endnu. Vi skal oprette forbindelse til Erzincan så hurtigt som muligt til både godstransport og personbefordring. ”

Højhastighedstog passerer Tyrkiets østlige Sortehavsregionen hvert tog var Goreme

Præsidenten for Republikken Tyrkiet Recep Tayyip Erdogan mindede om løftet i denne sammenhæng Yaylali, ”Alle politikere og ngo'er har en pligt uden nogen forskelsbehandling. Det sidste strategiske udviklingsmøde i Trabzon viser prioriteten af ​​jernbaneforventning. For dette bør vi gå til præsidenten med en fælles platform. Vi skal minde dig om dine ord ..

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar