Animation i Erciyeste til 120

Erciyes Film Animation opkaldt til 120: 120 filmhistorie, efterfulgt af Tyrkiets påskønnelse var ganske vigtig i forhold til at fjerne de faktiske forhold frem i lyset. Animationen til denne elefant i Kayseri Erciyes Ski Center blev udført med studerende fra Tenek Secondary School. Detaljer i vores nyheder ...


Det eneste gymnasium College udført på Erciyes Skicenter 'Patriotisme Parade i elevernes præstationer på øje med aktiviteter, der udføres for at skabe doldurdu.vat kærlighed til bevidsthed i Tyrkiet Malulü Veterans Martyrs enker og forældreløse børn Association præsident Ali Yavuz, formand for Open Tekden bestyrelse. Dr. Kemal Tekden, administrerende direktør for Tekden College İbrahim Orhan og mange forældre sluttede sig til teatret. Jeg er stolt af vores børns 120-begivenhed i dag. Vi har demonstreret en meget fremragende aktivitet. Vi ved, at den tyrkiske nation har en stor historie for at leve og leve historie. Så vi ved, at store nationer har gode datoer. Vi ved, at vi forbereder os på fremtiden, så stærk som vi opretholder denne historie. Dette er meget vigtigt for en nations opstandelse. Vi kender den tyrkiske nation som kloge nation. Vi betragter det som en unik nation i verden. Fordi vi er en nation, der har skabt retfærdighed gennem historien som forsvarer af undertrykte undertrykkere. 120-filmen er en film om 120-barnet. Vi har set dette børn og i dag vi gør hans øvelser "dedi.türki til Malulü Veterans Martyrs enker og forældreløse børn Association præsident Ali Yavuz," Kan vedtagelse er at ofre vores nation for moderlandet uden at blinke hele tiden. Så længe vi styrker vores enhed og solidaritet her, så længe vores værdifulde undervisere uddanner vores små med kærlighed til hjemlandet, kan ingen ødelægge os. Sammen med de unge, der vokser op med en sådan hjemmekærlighed, vil vi stå oprejst overfor vold Senere blev skoleeleverne fortalt som en repræsentation af den smerte, der blev lidt under gåture og gåture.chat