Ganja tog ramt af hovedtelefoner

hovedtelefoner lytter musik tog carpti
hovedtelefoner lytter musik tog carpti

En teenager, der lytter til musik med hovedtelefoner, blev ramt af et tog. Ifølge rapporter fra ABC 13-kanalen valgte Jeffrey Bellinger, 7, der gik hjem fra skolen, at gå på jernbanespor i stedet for den normale vej. Lytte til musik med hovedtelefoner langs jernbanen ung, blev horn hørt under godstog hørte ikke lyden. I ABC-rapporterne sagde det regionale politis efterforskningsresultater fra den kriminelle scene, at den unge person havde øretelefoner i ørerne og ikke hørte togets ankomst og advarsler.

Hørte ikke toget med headsettet

Efter hændelsen sagde lederen af ​​Hannover High School: sürekli Vi klager konstant over de studerende, der går langs jernbanen, og vi har fortalt eleverne og deres familier, at dette er forkert og farligt. Denne ulykke har påvirket os dybt. ”

Faktisk er vi nødt til at lære af sådanne ulykker. Ved mange lejligheder ser vi børn eller voksne, endda førere, køre eller gå på gaden med hovedtelefoner i to ører, ufølsomme over for, hvad der sker omkring dem. Ikke bring dit liv i fare ved at lytte til høj musik på gaden!

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar