Iranere fejrede i Nevruzu Palandökende

palandoken skisportssted
palandoken skisportssted

Iranere fejrede Nevruzu i Palandöken: Hundredvis af turister fra Iran fejrede entusiastisk på Palandoken Ski Center, der betragtes som en ferie i deres land.

Hundredvis af turister fra Iran fejrede entusiastisk på Palandoken Ski Center, der betragtes som en ferie i deres land. Iranske turister, der står på ski om dagen og har det sjovt på diskoteker indtil dagens første lys, hoppede over ilden, de brændte, og ønskede fred og ro til verden.

Iranske turister, der kommer til Erzurum fra byer som Teheran, Tabriz og Urmiye for Nevruz-ferie, fyldte hotellerne i Palandoken Ski Center. Forklaringen om, at de hvert år kommer til Palandoken Ski Center i Nevruz, sagde iranerne, at det er behageligt, at sneen ikke smelter i Erzurum på trods af foråret. Iranske turister, der flyver deres ønskelygter op til himlen, sagde: ”Vi fejrer forårsfestivalen med skiløb. Om vinteren går vi på ski i Erzurum om dagen og har det sjovt i diskotekene om natten. Om sommeren svømmer vi i Antalya og Bodrum. Befolkningen i Erzurum behandler os meget varmt. Vi ser os ikke selv som fremmede her. "Alle hoteller er alligevel fulde af iranere."

Palandöken Dedeman Hotels General Manager Mehmet Varol sagde, at på grund af Nevruz-ferien nåede belægningsgraden 100 procent, hvoraf 95 procent var iranere. Mehmet Varol sagde, ”Palandöken har både forårsvejr og sne. De, der ønsker at stå på ski under solen, kommer til Erzurum. Iranernes Nevruz-ferie fortsætter indtil slutningen af ​​marts. ”Vi planlægger også at holde sæsonen åben i Palandöken indtil udgangen af ​​april”.

Armin

sohbet