Guide kabel brudt i Izmit Bay Crossing Bridge

Osmangazi spankulere
Osmangazi spankulere

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde kılavuz kablolardan birisi koparak denize düştü.

Der var en ulykke i opførelsen af ​​Izmit Bay Crossing Bridge, hvilket vil reducere afstanden mellem Istanbul og Izmir til 3 og en halv time. Tyrkiets største prestigeprojekter, en af ​​Izmit Bay Crossing Bridge brud i en af ​​de kabel guider i udlægning af midlertidige gangbroer i byggeriet fandt sted. Da det ødelagte guide kabel gik i havet, blev Izmit Bay lukket for at skibstrafikken for at forhindre eventuelle ulykker. 15.30'da ved et uheld dræbt eller skadet i ulykken opstod. Siden ulykken opstod i weekenden, ingen på byggepladsen, forventes ulykken at blive annonceret af entreprenøren mandag.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar