Tyrkiet sluttede skicross Konkurrence

Tyrkiet skicross Konkurrence sluttede: udført af Tyrkiet skiforbund formandskab Tyrkiet Ski Cross konkurrencer sluttede med Geremi Arkut foretaget på Mount medalje ceremoni.

Tyrkiet skiforbund foretaget af formandskabet, Tyrkiet Ski Cross konkurrencer sluttede med medaljen ceremoni blev afholdt på Mount Arkut Gerede.

I de seneste måneder blev Ski Run B League, Balkan Cup, Ski Running B League, vores amts naturskøn holdt på Arkut Mountain. Dette løb til tilføjelsen af ​​en anden nye Cross Country Championships blev afholdt i Tyrkiet Gerede Arkut Mountain Ski Centre og endte med den endelige kamp. Konkurrencen, der varede to dage, sluttede efter finalen.

13-mesterskabet, der blev afholdt med 100-atleter, deltog i 12-provinsen, sluttede med medaljer og trofæer givet på 2015: 13 i marts.

Geredem sluttede sig til mesterskabet med 9-atleter. Vores atleter efter kategorier Ayşenur Duman 1. Kontakt Mustafa direkte Se Salihcan's Full Profile Kontakt Mustafa direkte Se Uğur's Full Profile Kontakt Tarik direkte som de øverste atleter. Ifølge de kombinerede resultater af holdet 2 provinsen Ağrı. 2 i Mus-provinsen. Ankara-provinsen er 3. som de tog deres trofæer.