Grundlaget for Adnan Kahveci Bridge Interchange blev lagt sammen med en ceremoni (Photo Gallery)

Grundlaget for Adnan Kahveci Köprülü kryds blev lagt med en ceremoni: Bornova Bayraklı Grundlaget for Adnan Kahveci Köprülü-krydset, som danner det sidste led i transportaksen, der møder kysterne, blev lagt med en ceremoni. Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Aziz Kocaoğlu gav i sin tale ved ceremonien vigtige beskeder om udtværkskampagnen mod Metropolitan: ”Ingen bestikkelse, riyama til Izmir Metropolitan Municipality og dens borgmester. Uretfærdighed, umoral, tyveri, vrøvl overføres ikke. Du arbejdede hårdt, stjal meget, men vores vej er klar. Vores vej er menneskehed, retfærdighed, service, måden til at forherlige mennesker. ”
Izmir Metropolitan Municipality, der leverer uafbrudt transport i mange vigtige punkter i byen med dens motorvejsforbindelser og motorveje undergange, Bayraklı og "Adnan Kahveci Köprülü Junction", der vil lette transport til Bornova-distrikter, bringes også til byen. Dalen i Bornova, opkaldt efter den berømte Homer, forfatteren af ​​Iliaden og Odysseia-eposerne, giver passagen til Meles deltaet. Bayraklı Grundlaget for krydset, som er den sidste fase af aksen, der forbinder med Altınyol-kysterne, blev lagt med en ceremoni, som Izmir Metropolitan-borgmester Aziz Kocaoğlu deltog i. Med oplysning om, at krydset, der realiseres med en omkostning på 22,5 millioner TL, vil blive afsluttet om 1 år, sagde borgmester Kocaoğlu, at med afslutningen af ​​dette projekt vil Izmir have 35 boulevarder med 2 meters bredde for første gang i sin historie. Borgmester Kocaoğlu bemærkede, at projektomkostningerne, når byggearbejderne og ekspropriationerne er afsluttet, vil nå op på 100 millioner TL.
Borgmester Aziz Kocaoglu, der gav eksempler på de investeringer, der blev foretaget af Metropolitan Municipality, har fornyet busser i 11 årligt, 11 kilometer opgraderes til 100 kilometer. oplyste, at de vil reducere frekvensen til 30 minutter.
Et revolutionerende projekt i tyrkisk maritime
Izmir Metropolitan Kommune Borgmester Aziz Kocaoglu om, at gennembruddet i den maritime sektor med den nyeste teknologi 15 skib, "Metropolitan Kommune Izmir og skibe, det tager at køre den kløft både i Tyrkiet er en revolution i verden søtransport, er et eksempel. Skibe dør af virksomhederne vi modtog fra både købere og i udlandet har kommunerne fra Tyrkiet. Vi arbejdede også, vi traf en beslutning, vi undersøgte og Tyrkiet har åbnet en ny æra inden for skibsfart. Jeg håber, at denne demonstration projekt bidrager til Tyrkiet og eksport skibsfart. Vi lancerede den første af Tuz Hasan Tahsin'n, færgen båd med 3 bilen, på Tuzla Shipyard. 6 2016 2 end-of-the-ship skibe vil komme til tjeneste til søs, XNUMX vil gå til solid kapacitet, X sagde han.
"Får ikke længere nede"
Borgmester Aziz Kocaoglu udtalte, at planlagte nyheder blev lavet om et skribent ved en lokal avis for at anklage Izmir Metropolitan Municipality og dets præsident.
Var 2 er valget efter måneder. Disse to måneder på tærsklen til valget og i lang tid på en planlagt måde "Metropolitan Mayor ønskede det ikke, der er en kvoteliste i lommen, den forvalgsstøtte" sådanne ord bliver undertrykt af oppositionen og oppositionspressen. Journalisterne vandrer deres hænder med journalisterne, der ikke er taget til begravelsen, bliver forsømt for at være forvirrede i mangel af akkreditering af journalister, der rejser i korridorerne i İzmir Metropolitan Municipality Building. Hvilken journalist kom ikke ind i Izmir Metropolitan Municipality? Hvilken journalist blev embargoed, hvilken journalist kom du ud herfra? Du forurener både pressefriheden og retssystemet, og du forsøger at få dit arbejde udført på steder, der ikke har noget at gøre med. ikke holde! Kæmp ikke, ikke få noget mindre, det er dårligt! Vi er sikre på, at byens udvikling og ro i sindet for at øge indkomstniveauet for levestandarden for befolkningen i byen, vi har lagt vores liv. Forsøg ikke at forhindre, forsøge at forklare; 11 har ikke været en skygge for året; Solen er ikke gipset. Izmir Metropolitan Municipality og præsidenten bestikkelser, riya er ikke overført. Uberettiget, umoralsk, tyveri, uklarhed, vanære. Du har prøvet så hårdt, du har stjålet meget, men det gør det ikke! Vores måde er menneskehed, retfærdighed, service, vejen til at forherlige mennesket. Vi har ingen øjne, ingen ører, ingen konti. Alle ved det. Alle ved, at Republikken Tyrkiet. Der er ikke noget vi ikke kan regne med! 2 måneder bliver bombarderet igen; I 2-måneden vil storby kommune og dens præsident blive forsøgt at blive ridset, derfra at blive brudt og blive diskrediteret i folks øjne. Vi bliver vågen, vi vil kæmpe. Vi vil gøre dette for fremtiden for landet, ikke for os selv. Vi vil gøre denne kamp for retsstatsprincippet, retfærdigheden, udviklingen af ​​landet og byens udvikling. Dette er pligten for politikere, venner. Vi skal nå dette sammen. Bunu
Adnan Kahveci Interchange
Bayraklı med oplysning om, at projektet, der bærer livet for trafikken, blev realiseret takket være Izmir Metropolitan Municipality. Bayraklı Borgmester Hasan Karabağ takkede Metropolitan Kommunes borgmester Aziz Kocaoğlu for de projekter, de vil realisere sammen med Metropolitan Municipality, idet de sagde, at de har realiseret mange fælles projekter.
Aktuelt tilgængelig med forbindelse fra Smyrna-pladsen til Anadolu Street Bayraklı Den del af Adnan Kahveci Junction efter jernbaneovergangen vil blive fornyet og vil blive udvidet til Altınyol med broer. Således Konak og Konak Karşıyaka Køretøjer fra retningen, Nur Sultan Aserbajdsjan Boulevard, Smyrna-pladsen, Manas Boulevard og Captain Ibrahim Hakkı Street kan nå hele vejen til Bornova og Homer Valley.
Takket være det nye kryds, Bornova og Bayraklı fra retningen (via Smyrna-pladsen) Konak og Karşıyakaeller gennem Altınyol giver uafbrudt forbindelse. Inden for rammerne af budet vil 1.5 blive bygget i nærheden af ​​kilometeren og krydset på 7 tusind 900 kvadratmeter.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer