Gendanne historiske Bada-broen

Historisk Bada-bro gendannes: Den historiske Bada-bro, der er registreret som et kulturelt aktiv, der skal beskyttes af Konya kultur- og naturarvsbeskyttelsesbestyrelse, gendannes i distriktet Beyşehir.
Beliggende inden for grænserne af distriktet Bayavşar, blev den historiske bro fra osmannernes periode lukket for køretøjstrafik på grund af den store fare for liv og ejendomssikkerhed. Efter at bilen var lukket for trafik, blev det besluttet at gendanne Bada-broen for at fjerne skaderne. Undersøgelsen blev startet af det regionale direktorat.
Efter udbuddet ved motorveje, restaureringsarbejdet startet af virksomheden påtager sig arbejdet kom til slutningen af ​​scenen sagde. Trafikstrømmen fra servicevejen, der løber parallelt med den historiske bro, som var lukket for transport, begyndte at blive genoprettet sidste år.
Datoen forventes afsluttet inden for 200 kalenderdage.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar