Ny bus fra Burulaş Busflåde til 10

10 nye busser til Burulaş busflåde: 10 nye busser sluttede sig til busflåden fra Burulaş Bursa Transportation Public Transport Management Tourism Industry and Trade Inc. (BURULAŞ), et datterselskab af Bursa Metropolitan Municipality.
10 nye busser sluttede sig til busflåden fra Burulaş Bursa Transportation Mass Transportation Management Tourism Industry and Trade Inc. (BURULAŞ), et datterselskab af Bursa Metropolitan Municipality.
Metropolitan-borgmesteren Recep Altepe sagde, at 2 af de nye køretøjer vil arbejde mellem Gemlik og byens centrum, og de andre vil arbejde i Yenişehir lufthavn og andre distrikter under den tale, der blev afholdt ved ceremonien, der blev afholdt på grund af bussernes start.
Altepe udtalte, at deres mål var at sørge for en behagelig rejse mellem Bursa og distrikterne.
”Et af de mest krævede emner fra os var at gøre transporten med distrikterne mere kvalificeret. Vi tog et andet skridt i denne henseende og købte 400 nye køretøjer til kommuner med infrastrukturer klar til en enhedsomkostninger på 10 tusind TL. Nu kører vores nye busser mellem distriktene og byens centrum. Vi har rejst med køretøjer, der virkelig er i overensstemmelse med kvaliteten af ​​Bursa. Held og lykke for vores mennesker. ”
 sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer