Gazianteps kontroversielle sporvogne vil blive opereret i slutningen af ​​2015

Gazianteps kontroversielle sporvogne vil blive betjent i slutningen af ​​2015: Gaziantep Metropolitan Municipality har afgivet en erklæring om 28-sporvognen, der blev overladt til at rådne.


Metropolitan Kommune, der sagde, at "Køretøjerne ikke er uforenelige med vores linje", sagde, at indkøb af signalinfrastrukturudstyr, der kræves til brug af sporvogne på den eksisterende linje og deres samling på køretøjet og fornyelse af visuelle passagerinformationssystemer, klimaanlæg, sæder og indvendige dele af køretøjerne, meddelte, at revisionen og fornyelsesprocessen var begyndt, og sporvogne vil blive taget i brug i slutningen af ​​2015.

Som et resultat af, at Cihan News Agency bragte 28 sporvogne tilbage til rådne i Gaziantep på dagsordenen, afgav Gaziantep Metropolitan Municipality en skriftlig erklæring om emnet. Påstand om, at 1994-modelvogne ikke er uforenelige med linjerne, modsatte Metropolitan Kommune sin egen erklæring ved at meddele, at sporvogne havde mange mangler i den samme erklæring. Metropolitan Kommune sagde, "Køretøjerne har ingen inkompatibilitet med vores linje", men i den samme erklæring, "Bortset fra vedligeholdelse er signaludstyrsinfrastrukturudstyret (switchkontrolsystemer, trafikstyringssystemer, centrale kommunikationssystemer), der kræves til brug af sporvogne på vores eksisterende linje og Der blev budt på renovering af visuelle passagerinformationssystemer, klimaanlæg, sæder og indvendige dele af køretøjerne, og revisions- og fornyelsesprocedurer blev startet. Derudover fortsætter undervisningen i vatman, så chauffører med sporvogne kan bruge køretøjet i hvert andet sporvogn. " Han indrømmede, at sporvognene havde mange mangler.

UDBUDPROCESS MEGET DETALJERET OG LANG

Ved at forklare, at købet af disse sporvogne sker i henhold til den statslige udbudslov, understreger kommunen, at udbudsprocessen er meget detaljeret og lang og undgår at afgive en erklæring om køb af sporvogne. I den erklæring, der blev fremsat, “Køb af disse sporvogne blev foretaget i henhold til den statslige udbudslov. Derfor er processerne meget detaljerede og lange. Efter at disse indledende forberedelser var afsluttet, startede vedligeholdelsesarbejdet. " Det blev sagt.

8 TRAMVAY ER LEJT TIL KAYSERİ METROPOLITAN KOMMUN

Efter afslutningen af ​​leverings-, uddannelses-, vedligeholdelses-, renoverings- og testværkerne blev det informeret om, at sporvogne gradvis vil blive taget i brug inden udgangen af ​​2015. Derudover blev det i kommunens erklæring meddelt, at 8 af de sporvogne, der blev købt fra Frankrig, og hævdede, at de ikke var uforenelige, blev givet til Kayseri Metropolitan Kommune til leje indtil udgangen af ​​2016.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer