13 579 dræbt i krydsning

13 i planovergangsulykker 579 mennesker mistede deres liv om året: Hundreder af mennesker på jernbanelinjerne var sent i korrektionen af ​​planovergange. TCAs TCDD-rapport indeholdt skandaløse oplysninger om planovergange. Derfor 67 2 tusinde stykker svarende til xnumx s procent af jernbaneoverskæring barriere og forbliver ukontrolleret i Tyrkiet.


TCA's 2013 TCDD-revisionsrapport dækkede en lang række problemer i jernbaner ved planovergange. I overensstemmelse hermed skete 2000-2013 planovergange 2 tusind 65 ulykke. 1.887 mennesker blev såret, og 579 mennesker blev dræbt. Portkollisioner skyldtes sandsynligvis manglende overholdelse af skilte og signalering. For at reducere dødeligheden i planovergange skal portene sikres. Det viste sig imidlertid, at selv om der var gået år, kunne en vej af byg ikke kunne tages til avl af planovergange. 3 bin 314 planovergang er stadig ubeskyttet, dvs. barrierefri. Kun 2 med automatisk barriere. Mens 252-gatewayen har en afskærmning og en barriere, har 769 et blitz og klokkesystem, men ingen barriere. Selvom antallet af planovergange faldt fra 257 tusinde 36 til 5 tusind 3 i de sidste 555 år, fortsatte ulykker med at være et problem. Ifølge Rettens Revisionsret skal der for at forhindre planovergangsulykker først undergang og overgang bygges, og hvor dette ikke er muligt, skal ubeskyttede planovergange beskyttes med automatiske barrierer, afskærmninger og blinklys. Usikkerheden omkring, hvilke offentlige institutioner der skal bygges til passagen, kunne imidlertid ikke løses i årevis.

Generaldirektoratet for kommuner og motorveje nærmet sig ikke konstruktion og rehabilitering af planovergange, da der ikke er nogen klar lovbestemmelse. En kommission blev nedsat af statens jernbaner. Med den artikel, der er tilføjet loven, der regulerer liberaliseringen af ​​jernbanetransport og omstrukturering af TCDD, der blev vedtaget i den tyrkiske store nationale forsamling i 2013, er den institution, som den nye vej i krydsning af jernbane-vej er forbundet til, forpligtet til at gennemføre overgange og andre sikkerhedsforanstaltninger. Derudover er forordningen om planovergange vedtaget med bestemmelsen om, at vejmyndigheden er ansvarlig for opførelsen af ​​krydsningerne i overensstemmelse med standarderne. Det anføres, at de nuværende planovergange vil blive foretaget i overensstemmelse med den tyrkiske stats jernbanes regulering (TCDD), der skal være dækket af transportministeriet for en gang inden for året fra datoen for forordningens ikrafttræden.

For at gennemføre planovergange i overensstemmelse med standarderne er der afsat en bevilling på TL 2014 millioner til statsbaner i 39,9. I TCA-rapporten blev det bedt om at følge de mangler, der kan opstå som følge af gennemførelsen af ​​forordningen omhyggeligt og hurtigt at foretage de nødvendige korrektioner.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar