Ny æra startede i trafikforsikring

En ny æra inden for trafikforsikring er begyndt: Den praksis, der regulerer de generelle betingelser for den obligatoriske trafikforsikring, er blevet implementeret. Forordningen leveres også standard med de typer forsikringsdækning.
Den nye periode med obligatorisk trafikforsikring startede 1. juni 2015. I denne sammenhæng blev de forskellige forsikringsdækninger bestemt som "dækning af økonomiske tab", "dækning af sundhedsudgifter", "dækning af permanent invaliditet" og "dækning af forsørgelsesberøvelse (dødsfald)".
Medicinsk dækning vil omfatte alle behandlingsomkostninger, inklusive omkostninger til proteserorganer.
Fra behandlingen af ​​offeret på grund af ulykken, indtil offerets kontinuerlige invaliditetsrapport, dækkes plejepersonens udgifter under behandlingen, andre behandlingsrelaterede udgifter og udgifter til arbejde på grund af en trafikulykke, der helt eller delvis er reduceret på grund af dækning af sundhedsvæsenet.
Sundhedsforsikringsdækningen er socialsikringsinstitutionens ansvar, og forsikringsselskabets og forsikringskontans ansvar udløber derfor.
Efter fastlæggelsen af ​​offerets kontinuerlige invaliditetsgrad på grund af en ulykke, vil de plejepligtige udgifter, der opstår som følge af rapporten, blive evalueret inden for rammerne af varigheden af ​​permanent invaliditet, forudsat at de er begrænset til sikkerhedsgrænser.
Betingelser uden for garantien
Der blev truffet forskellige arrangementer i andre sager end sikkerhed ved ansøgningen.
I overensstemmelse hermed vil de relevante anti-terrorhandlinger og sabotage, der følger af de handlinger, der er specificeret i terrorhandlingerne forårsaget af de køretøjer, der er anvendt i Highway Traffic Act, og den forsikrede ikke er ansvarlig for skader, være uden sikkerhed.
Derudover vil køretøjet blive brugt eller brugt i terrorhandlinger, vel vidende om, at turen vil blive fremskredt på grund af de skader, som befolkningen har lidt, køretøjet vil blive evalueret i denne sammenhæng vil blive evalueret i forbindelse med terrorisme og sabotagehandlinger.
Erstatningskrav på grund af refleksioner eller indirekte skader som følge af indkomsttab, tab af fortjeneste, arbejdsstop og berøvelse af husleje er også udelukket.
Med forordningen blev opsigelsesperioden for den forsikrede begivenhed forøget fra 5 dage til 10 dage.
Udtrykket "originalt stykke" i stedet for "nyt"
Med arrangementet blev der også foretaget definitioner af ”ækvivalent del” og ”original del”.
Beskadigede dele af motorkøretøjer, der ikke overstiger 3 fra modelåret efter ulykkesdatoen, skal erstattes med den originale del, hvis reparationen ikke er mulig, med den originale, i fravær af den originale del, den originale del opnået fra køretøjer, der er omfattet af ækvivalent eller udrangeret køretøjslovgivning.
Reparationsomkostninger
Hvis reparationsomkostningerne overstiger værdien af ​​det beskadigede køretøj på det tidspunkt, hvor risikoen forekommer, og det samtidig bestemmes af ekspertrapporten, at køretøjet er blevet uacceptabelt at reparere, betragtes køretøjet som fuldt beskadiget.
I dette tilfælde bliver køretøjet skrotet i overensstemmelse med den relevante lovgivning, forsikringsselskabet bliver ikke kompenseret uden at fremlægge skrotregistreringsattesten.
“Priserne vil stige”
Generaldirektøren for Aksigorta Uğur Gülen, der foretog evalueringer til AA-korrespondent, erklærede, at de nye generelle betingelser er ganske detaljerede arrangementer til løsning af tvister mellem forsikringsselskaberne, de forsikrede og ofrene.
Gülen sagde, at hvad applikationen bringer i processen bedre kan forstås af alle segmenter, sagde Gülen: "Vi kan sige, at der vil være ændringer i forsyningsprocesser med reservedele, spørgsmålet om afskrivning bringer en ny efterspørgsel, som vi ikke har oplevet indtil videre, og reservehåndtering vil blive et meget vigtigere problem."
Gülen understregede, at de forudser behovet for ændringer i sporing af skader og betalingssystemer, "alle disse udviklinger vil øge priserne på grund af deres omkostninger."sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer