TÜRSİD-forretningsudvalgets repræsentanter mødtes i Eskişehir

TÜRSİD operationelle kommissionsrepræsentanter mødtes i Eskişehir: Alle Railway Systems Operators Association (TÜRSİD) Operation Commission 6. 11-12 var vært for ESTRAM A.Ş i juni 2015 i Eskişehir.

På mødet, hvor TÜRSİD medlemsvirksomheder kom sammen, blev der udvekslet oplysninger om emner som udvikling i sektoren, problemer under operationen og fælles løsninger.

ESTRAM A.Ş. Operationschef og Vice President for TÜRSİD Operation Commission Seher Kara i sin åbningstale; Han talte om driftskommissionens aktiviteter, udveksling af viden og erfaring og kontinuitet i kommissionen.

Velkomsttalen blev lavet af ESTRAM A.Ş. General Manager Hakan Murat BAYINDIR. I sin tale understregede han betydningen af ​​arbejdet i alle TÜRSİD-kommissionerne og understregede, at ESTRAM ikke sparer deres støtte til alle kommissioner.

I mødet blev virksomhedernes nuværende situation på baggrund af virksomheden, deres nye projekter, forskellige erfaringer delt med taler og præsentationer. Kommissionen for sub-arbejdsgruppe oprettet som en del af arbejdet "Tyrkiets analyse af ulykkerne skete i jernbane business", "forsikring praksis i skinnesystemer", "i skinnesystemer sikkerhedsprogrammer," deres arbejde, de overfører præsentationen.

Som følge af de foretagne vurderinger blev der taget en række nye beslutninger vedrørende underopgavernes opgaver. Møde; İSTANBUL Transport Inc., İZMİR Metro Inc., BURULAŞ, KONYA Rail Systems, ANTALYA Transportation Inc., ESTRAM Inc., SAMULAŞ, BUGSAŞ og KAYSERAY embedsmænd deltog. Det næste møde blev besluttet at afholdes i Antalya Transportation Inc. i november.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar