Gratis offentlig transport i Izmir 4 siden dag

Offentlig transport i İzmir 4 er gratis siden dagen: Efter fornyelse af budet i styringen af ​​elektroniske billetindsamlingssystemer, der anvendes i bus, metro, letbane og søtransport, kunne systemændringen ikke gennemføres.


I Izmir har problemet med systemændringen efter det fornyede udbud i forvaltningen af ​​det elektroniske vejafgiftssystem, der bruges i integration med busser, undergrundsbaner, letbanesystemer og søtransport, været til gavn for beboerne i Izmir.

I udbuddet, der blev fornyet den 31. januar, på grund af det faktum, at den foregående kontraktperiode inden for elektronisk billetafviklingssystemdrift udløber den 13. maj, af busselskabet i Izmir Metropolitan Municipality, ESHOT, den udvikling, der blev oplevet efter et andet selskab vandt udbuddet, ”Bragte udtrykket.

I det "elektroniske vejafgiftssystem", som blev overtaget af Kartek, som vandt udbuddet, virkede pr. 1. juni ikke balanceindlæsningsenheder og validatorer (kortlæsningsenhed), der blev brugt i boardingkøretøjer. For at undgå forstyrrelser i offentlig transport tjener busser, undergrundsbaner, letbanesystemer og færger, der drives af kommunale virksomheder i Izmir, gratis i 4 dage.
Izmir Metropolitan Municipality kriminelle klage

Izmir Metropolitan Municipality hævdede, at den tidligere operatør Kentkart AŞ forsøgte at låse systemoverførselsprocessen ved at ændre adgangskoder og koder, indgav en strafferetlig klage til anklagemyndigheden.

Izmir Metropolitan Municipality, sagde i en erklæring om emnet efter udløbet af driftstiden for systemets adgangskoder og koder ændret af den tidligere operatør Kentkart Inc., og på denne måde blev systemet påstået at forsøge at overføre operationen.

Denne situation er fastlagt af uafhængige eksperter, og Izmir Police Department Cyber ​​Crimes Bureau sagde i en erklæring, at den maksimale indsats er brugt til at sikre, at borgerne ikke oplever problemer for offentlig transport.
Der arbejdes på systemændring

Izmir Metropolitan Municipality, sagde i en erklæring om de igangværende systemændringsundersøgelser, validator og drejestifter i køretøjerne og forhandlerne i driften af ​​det nye program for at løbe glat med det nye program igen, blev det rapporteret, at driften af ​​sikkerhedssystemet endnu ikke er fuldstændig afsluttet.

Opgørelsen, den daglige 1 million 700 tusind boarding og udfylde operationen udført med det formål at sikre sikker drift af systemet blev registreret uophørligt.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer