TÜRSİD Vehicle Commission IV. Møde i Izmir (Fotogalleri)

TÜRSİD Vehicle Commission IV. På mødet blev landingen foretaget i İzmir: Vehicle Commission of Association of All Rail Systems Operators (TÜRSİD), IV. På mødet lavede han landing i Izmir. 28-29 hostet af İzmir Metro A.Ş.

Formand for TÜRSİD Vehicle Commission I sin åbningstale forklarede İzzet ATA betydningen af ​​møderne for sektoren; Han understregede behovet for en præcis og god forvaltning af tid og viden, som er den vigtigste kapital for hver virksomhed og delte de vigtige erfaringer og informationer for vores land med TÜRSİD platformen, og muligheden for at evaluere Amerikas muligheder blev forhindret i at blive opdaget igen og igen. Sec. ATA; "Intet enkelt sind kan være klogere end det almindelige sind, siger han og tilføjer, at de kaster lys på løsning af institutionernes problemer gennem det fælles arbejde og erfaringsudveksling.
İzmir Metro A.Ş. Selskabets administrerende direktør. Sønmez ALEV i sin tale; oplyste, at de er glade for at se deltagerne i Izmir. Sec. ALEV i hans tale; Han sagde, at det er en vigtig præstation for de mennesker, der driver operationen i jernbanesystemerne, og som presser innovationerne sammen. Han sagde, at denne dannelse har været en ønskelig forening siden fortiden, og at det var en rigtig fornøjelse. At fastslå, at Kommissionens aktiviteter er gavnlige aktiviteter, som vil have meget vigtige resultater, udtalte han, at virksomhederne ikke er konkurrenter, og at vi er de personer, der vil opretholde tilliden i vores hænder som udvidelser af lokale myndigheder, og derfor er det meget værdifuldt at give hinanden en bred form for støtte.

I mødet, der startede med præsentationer foretaget af institutioner; Underarbejdsopgaver informerede deltagerne om deres aktiviteter. Et af de vigtigste spørgsmål for alle virksomheder, "Hvordan man adresserer livscyklus i de mest effektive vejbanesystemkøretøjer på den mest effektive måde at håndtere livet på" er også diskuteret; fagekspert Thorsten BOMKE blev diskuteret i detaljer med en stor interesseret person og evalueret med alle deltagere under mødet.

Kommissionen besluttede at afholde sit næste møde om 22-23 October 2015 i Konya, der var vært for Konya Metropolitan Municipality; İzmir Metro Inc. og İZBAN faciliteter og køretøjer efter afslutningen af ​​feltet tur og review møde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar