Knappen trykket på Ayaş Tunnel

Knap til Ayaş-tunnelen: Borgmestere i Ankaras 4-distrikt Ayaş, Güdül, Beypazarı og Nallıhan handlede for Ayaş-tunnelen, hvis konstruktion begyndte i 70-årene og ikke kunne afsluttes.


For Ayaş-tunnelen, hvis grundlag blev lagt i 1976 og afsluttet indtil videre, rullede borgmesteren i Ankaras 4-distrikt deres ærmer op. Meddelelse til ministeriets embedsmænd om, at tunnelen skulle være afsluttet, Ayaş, Güdül, Beypazarı og Nallıhan sendte deres anmodninger til Ministeriet for Udvikling og Ministeriet for Transport, Maritime Anliggender og Kommunikation.

Forårsager problemer
I anmodningsteksten, der blev sendt af præsidenterne til ministeriet, ”Det er kendt, at denne region, der er beliggende på den historiske silkeveje, som inkluderer distrikterne Ayaş, Güdül, Beypazarı og Nallıhan, udvikler sig både med hensyn til sundhed og industri. I betragtning af at befolkningsstrukturen, udviklingsindustrien og antallet af besøgende i regionen gradvist stiger, er det også en kendsgerning, at transport kun foregår ad landevej og over en enkelt linje. I betragtning af ideen om at flytte det overbelastede bypotentiale på denne linje med bredere lande er det desuden vigtigt, at jernbanelinjen, der for det meste er afsluttet i de statlige investeringer, overtages og genåbnes og åbnes for transport ”.

KAN VÆRE FARTØJ
Når han erklærer, at forstæderflyvninger er vigtige for at udvikle distrikter, sagde Güdül-borgmesteren Havva Yıldırım, m Afslutning af Ayatunnelen og det pendeltog, der vil passere herfra, er meget vigtigt for os. Der er et alvorligt geotermisk byggearbejde i vores sydlige region. Byggeriet af det geotermiske anlæg 5 er i gang. Dette er meget store projekter, 5 år efter afslutningen af ​​disse faciliteter forventes at ankomme 30 tusind mennesker om dagen til Güdül.

1 NUMMER AGENDA PUNKT
Ayaş-borgmester Bülent Taşan erklærede, at alle i Ayaş-distriktet venter på den dag, hvor tunnelen skal færdiggøres, og forstadstoget passerer fra distriktet. er blevet et behov ”. Tuncer Kaplan, borgmester i Beypazarı, understregede, at det ville være et meget godt stykke arbejde at færdiggøre og åbne tunnelen i hviletilstand. Forhåbentlig tror vi, at værdien af ​​vores region vil stige mange gange. Ayaş, Güdül, Beypazarı og Nallıhan distrikter betyder Ankara's fremtid. Det er en stor fordel, at et projekt, der har været inaktiv siden 70 år, bliver operationelt. Vores transportminister ser også positivt ud ..

Endte op til Cayirhan
Når han sagde, at del af projektet op til Çayırhan var afsluttet med hensyn til infrastruktur, sagde borgmester i Nallıhan İsmail Öntaş: ”Dette er et sted på Silkevejen. Dette projekt, der blev bygget for mange år siden, er inaktivt, og infrastrukturen er afsluttet, indtil Çayırhan. Det ville være fordelagtigt for regionen at bruge denne del af projektet op til Çayırhan til bytransport. Udvikling er proportional med tilgængeligheden. Uanset hvor meget vi investerer som Nallıhan, er det ikke muligt at tiltrække folk, hvor der ikke er nogen transport. Selvom der allerede er et sådant projekt, og der er taget en bestemt fase, ønsker vi, at projektet skal være afsluttet.

600 MILLION TL affald
Cirka 1970 millioner TL er blevet brugt siden 600 til Ayaş Tunnel-projektet, som tidligere blev opdraget af SABAH Ankara. Mens størstedelen af ​​tunnelen, der i øjeblikket er inaktiv, afsluttes, oplyses det, at der er et afsnit på cirka 2 kilometer tilbage.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar