Hvornår skal man starte sporvognstjenester i Konya

Når tramforbindelserne starter i Konya: Borgmester i Konya Metropolitan Municipality Tahir Akyürek har forklaret, hvornår de planlagte flyvninger starter på grund af renoveringen af ​​linjerne i cirka to måneder.


Tahir Akyürek, der afholdt en pressekonference på grund af de nationale kampe, der skal spilles i Konya, sagde: "Hvornår starter sporvogne næste gang?" Han besvarede sit spørgsmål den 12. september. Akyürek understregede, at “reparationerne af alle linjer vil blive afsluttet ved at være afsluttet den 12. september”, og sporvognsruterne mellem Alaaddin og Courthouse vil starte på samme dato.


sohbet

1 Kommentar

  1. Når sporvogne virkelig starter 12 SEPTEMBER, spekulerer jeg på, om 2016 betød, at vi virkelig har været vanærende den sidste 2-måned denne prøvelse

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer