Et nyt koncept luftdrevne elevatorer i elevator

Et nyt koncept i elevator Luftopererede vakuumhejsere: HMF Elevator introducerer luftdrevne ENI-vakuumløftere til markedet. Vakuum elevatorer, der let kan anvendes på alle strukturer som huse, kontorer, offentlige institutioner, der ikke kræver elevator og maskinrum, vil bringe et nyt koncept til elevator sektoren.


Hvad er en vakuumløft og hvordan virker det?

Støvsuger med støvsuger, der bevæger sig i den vertikale cylinder ved hjælp af lufttryk, arbejder med logikken. Luftstrømmen styres af luftventilen placeret øverst på elevatoren, hvilket tillader opadgående bevægelse af kabinen og passagererne.

For at imødekomme forskellige krav fremstilles 2 vakuumløfter i separate typer og kan nå 15 m højde, med 2 til 6 stopper, og de er tilgængelige for kørestolsbrugere. ENI-vakuumløftere er nemme at installere, fordi de ikke kræver en elevatoraksel eller motorrum og kan nemt installeres i nogen del af dit hjem.

Da det let tilpasser strukturerne med minimal pladsforbrug, kan den let monteres til et nybygget eller eksisterende projekt. Elevatorer med passagerkapacitet fra 1 til 3-personer har en ekstremt jævn start- og stopmekanisme. Innovativt og moderne design af 360o panoramaudsigt over vakuum elevatorer giver et rummeligt og stilfuldt udseende til dit hjem.

Sikker og miljøvenlig elevator

De revolutionerende ENI-vakuumløftere bruger minimal energi under start og har ikke brug for nogen energi under landing og fuldfører nedstigningen ved hjælp af tyngdekraften. Smørings- og vedligeholdelseskrav er minimal, da der ikke er kabler, remskiver eller stempler. 1-2 kan samles dagligt takket være dens struktur, der er kompatibel med alle slags bygninger.

ENI vakuum elevatorer, der startede operationer i Spanien i 2012, er ekstremt sikre strukturer. I tilfælde af strømsvigt sænker elevatorvognen automatisk til det laveste niveau og åbner dørene, så passagererne kan forlade. Desuden behøver det ikke nogen energi til at gøre dem. Desuden er de anvendte kredsløb 12 V designet til at eliminere risikoen for elektrisk stød.

Oplev kombinationen af ​​teknologi og elegance med vakuum elevatorer, som er tilgængelige i standard 3 farver samt valgfri farve muligheder.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer