Kahramanmaraş Ahir Mountain vil være et brand inden for skiløb

Mount Ahir Ski Center
Mount Ahir Ski Center

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality arbejder fortsat på skicentret, som vil være blandt de vigtige skicentre i Yedikuyular District.

Der blev foretaget jordfordelinger til projektet i Yedikuyular Mevkii, som ligger mellem højderne 1850-2033 i den østlige del af Ahir-bjerget. Inden for Yedikuyular Ski Center-projektet er der vandre- og offroadspor, der kan drage fordel af sommer og vinter uden for skiløjperne. Regionen, hvor Yedikuyular Ski Center, som er planlagt ved at gennemføre undersøgelser på marken med nationale skiløbere og Ski Center Planning-eksperter, skal bygges, er en region, der modtager mere sne end Erzurum Palandöken, et af de vigtigste centre for vinterturisme. Kahramanmaraş, der gjorde sit navn kendt i wrestling-sporten med sine wrestlers af de europæiske, verdens- og olympiske mestere, når et skicenter, der ikke kun appellerer til byen, men også til regionen, og vil blive et af de vigtigste skiløbcentre.

Gør evalueringer om projektet, Kahramanmaraş Metropolitan Municipality borgmester Fatih Mehmet Erkoç; ”Tak, Yedikuyular Ski Center, hvis anskaffelse af projekttjeneste blev underskrevet den 4. februar 2015, er afsluttet, og alt planlægningsarbejde er afsluttet. Skicentret er designet i overensstemmelse med World Ski Federation (FİS) kriterier. Vind- og sneanalyser blev foretaget på samme måde. Projekter med kabeltransportsystemer blev bygget i udlandet. Bortset fra skiløjperne, hvor vores sygeplejersker vil nyde skiløb i regionen, kan de drage fordel af sommer og vinter; Vi vil lave et promenadeområde på 250 hektar, hvor mange aktiviteter såsom trekking og offroadspor kan udføres. Ikke kun befolkningen i Kahramanmaraş, men også borgere fra de omkringliggende byer vil kunne opleve Yedikuyular skønhed og nyde glæden ved at stå på ski. Jeg synes, Yedikuyular Ski Center-projektet er et meget vigtigt projekt for Kahramanmaraşs fremtid. Ski Yedikuyu et projekt, som jeg håber, vil blive overvåget med misundelse hele Tyrkiet, ”sagde han.

Erkoç understregede, at Kahramanmaraş med færdiggørelsen af ​​projektet vil give sig et navn inden for skiløb såvel som dets historiske struktur og kulturelle rigdom.

”Befolkningen i Kahramanmaraş, hvis bedsteforældre kæmper for uafhængighed, gør store resultater med nationale og internationale organisationer ved at give İstikbal kamp på alle områder. Når Yedikuyular Ski Center er afsluttet, vil det være et af eksemplerne på denne kamp. Yedikuyular Mevkii, som ligger 13 km væk fra byens centrum, vil være et af de uundværlige skicentre i vores region med dens fysiske struktur og geografiske træk. Vores mål er at introducere vores by og vores land for verden med sådanne tjenester. For dette vil vi fortsætte med at arbejde intenst og forfremmelser.

Jordkøb og digitaliseringer af 1/1000, 1/5000 kort, som vil være grundlaget for planlægning inden for projektets rammer, hældningskort og 3-dimensionel pletundersøgelse, hvor institutionens udtalelser tages til kortet 1 / 100.000, jordundersøgelser og rapporter, vindanalyse, kritisk sneanalyse , årlige gennemsnitstemperaturrapporter og deres evaluering, lavineundersøgelse og pletundersøgelse på skråningskortet, evaluering af geotekniske og geologiske rapporter, analyse af livsmiljøet og regionen for menneskeliv, udarbejdelse af masterplan og udarbejdelse af et længdesnit som basis for applikationsprojekter, Planlægning og design af landingsbaner, projicering af form og ruter på kabeltransportsystemer, godkendelse af de eksisterende kort, jordboring, geologiske og geotekniske rapporter og analyser, planlægning af Direktoratet for Miljø og Byplanlægning, godkendt alle ovennævnte faser og applikationsprojekter Værkerne er afsluttet og godkendt af Directorate of Science Affairs, Directorate of Survey Project Branch og udarbejdelsen af ​​tredimensionelle videobilleder.

Når Yedikuyular Ski Center er færdigt, appellerer det også til byer som Gaziantep, Adıyaman, Osmaniye og Hatay og til byer som Malatya, Adana og Mersin. Yedikuyular Ski Project er et meget stort projekt, der sigter mod at beskytte vand, jord, miljø, natur og alle levende væsener i denne region. Det er et fremragende initiativ, som vi kan overlade til vores børnebørn i århundreder og være stolte af. ”

Armin

sohbet