Sarıkamış Ski Centre er renovering

Sarıkamış Skicenter Forfriskende: Kultur og Turisme minister Yalcin Topcu anvisninger Sarikamish i Tyrkiets vinter turisme er en af ​​de vigtigste ski centre forfriskende Winter Sports Tourism Center.
Ministeriet for kultur og turisme, presse- og PR-rådgiveren sagde i en erklæring, at Alperne i øst kaldte Sarikamis Ski Center i september sidste år, organiseret af den separatistiske terrororganisation spor af angrebet begyndte at blive slettet af Ministeriet for Kultur og Turisme sagde.


Minister Yalçın Topçu'nun instruktioner om at bevare centrum af den inaktive stat og opdele skader forårsaget af divisionsterrorister for at yde service inden skitsæsonens 2015-år blev tilvejebragt for at muliggøre bevillinger på 2 millioner pund.

Minister Topçu sender bevillingen til Kars-guvernørens kontor vil blive brugt til at genoprette den beskadigede facilitet som følge af angrebet.

Kultur og blandt de centre med potentiale for vintersport i 1991 af Ministeriet for turisme erklæret som turisme centrum for Tyrkiets Kars Sarıkamış Skicenter at tilbyde tjenester på internationalt plan.

Sarıkamış Vintersport Turismecenter, som er en af ​​de vigtigste indkomstkilder i Østen og har en samlet 10 sengekapacitet med 109 turistfaciliteter, forventes at nå 2008 tusind sengekapacitet med miljøplanen 1 / 25 tusind skala godkendt i 12.

I overensstemmelse med den tilhørende miljøplanlægning, der er udarbejdet af Ministeriet for kultur og turisme, er 5 mekaniske plantelinjer blevet konstrueret i Sarıkamış Ski Center indtil videre, og 4 mekaniske plantelinjer med en samlet kapacitet på 148 tusind 3 mennesker / time er blevet bygget.

Efter ministeriets miljøplan forlænges længden af ​​8-skiløjpen, der er bygget til at nå 13 tusind 400 meter, og den samlede længde af skiløjpen til ca. 18 kilometer for alpinsport.

Tyrkiets internationale vinter turistcentre er blandt de Sarikamish lægger stor vægt på kultur og turisme minister Yalcin Topcu centret først terrorangreb som følge af den ødelagte del af kan placere leveringen gav nye tjeneste, og derefter sigter en det øjeblik før efterbehandling fremskynde igangværende udvidelse arbejde.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer