Rail Mechanic annoncerer sidste tur

Jernbanereparatør afsluttede sin sidste rejse: Ender Bozacı, der arbejdede som jernbanevirksomhed på tyske jernbaner, døde under det hurtige tog, der kom fra sideskinnen.


Ender Bozacı, der arbejdede som jernbanereparatør i tyske jernbaner, mistede sit liv katastrofalt ved at blive fanget under højhastighedstoget, der kom fra sideskinnen. Arbejderen blev begravet i sin hjemby Zonguldak.

Ifølge de indhentede oplysninger var Ender Bozacı (41), der arbejdede som jernbanemekaniker i tyske jernbaner, under højhastighedstoget, der kom fra sideskinnen, mens han arbejdede på skinnerne og døde ved at blive trukket i meter. Arbejderen, hvis begravelse blev bragt til Zonguldak med fly fra Tyskland, blev begravet i Çaycuma i tårerne fra sine kære. Det blev lært, at arbejdstageren, der blev begravet i Esentepe, landsbyen Kışla, har arbejdet som togmekaniker i Tyskland i et stykke tid.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer