Sarikamis Ski Lift

Sarikamis Ski Centre Chairlift Tender: 3 Sarikamis Ski Center Chairlift, som blev auktioneret i november, vil blive gennemført og taget i brug efter 2 måneder.

Sarikamis Cibiltepe Ski Resort 2. 13 i den øverste fase af scenen 2015 September separatistiske terrororganisation, som blev vurderet af ilden, der blev gjort ubrugelig i udbuddet af byggearbejdet blev afholdt i går.

Kars guvernørens erklæring, Sarikamis District Governor of Village Service 7 selskab deltog i udbuddet blev rapporteret. Ekskluderet fra moms 3 Million 650 Tusind. Den aftagelige øvre station på den fire-person aftagelige stolelift facilitet beliggende i skiområdet vil blive demonteret og demonteret.

Opførelsen af ​​stolliftfacilitetens øverste stationskonstruktion er planlagt at være afsluttet ved den daglige arbejdstid for 60, der begynder fra leveringsdatoen, der er fastsat inden for buddets anvendelsesområde og bringes ind i sæsonen og bragt i vinterturisme.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar