Sumela klosterkabel bil projekt skabte kontrovers

Rmeway-projektet Sümela-klosteret rejste kontrovers: Ropeway-projektet til Sümela-klosteret, som årligt blev besøgt af 700 tusind mennesker af guvernøren for Trabzon og Metropolitan Municipality, forårsagede kontrovers.


Selvom myndighederne siger ız Vi vil høre eksperter de, er miljøforkæmpere bekymrede over, at projektet kan forstyrre det naturlige og kulturelle stof.

İsmail Kansız, provinsdirektør for turisme og kultur erklærede, at rebeway-projektet vil blive taget i brug af 2017 senest. Infrastrukturarbejder fortsætter. Imidlertid installeres et sådant tilfældigt, ropeway-system ikke ved siden af ​​en historisk struktur. VVM-rapporten vil også blive modtaget. ”

Kenan Kuri, præsident for Black Sea Environmentalists 'Association, sagde: ”Ældre, handicappede og børnene kæmper i skråningen. Det er lavet i henhold til dets formål, det kan være en god service, hvis det ikke skader naturen. Da disse arbejder udføres på et skrivebord i vores land, tildeles miljøet ikke særlig stor betydning, og den korteste måde gøres. Jeg håber ikke sådan noget, ”sagde han.

5 millioner TL blev afsat til restaurering af det historiske kloster.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar