3. Lufthavns luftfartskontrol Tower Concept Contest er afsluttet

  1. Konkurrence for lufttrafikstyringstårnets koncept er afsluttet: Istanbul nye lufthavn 'Konkurrence til lufttrafikstyringskonceptdesign' er afsluttet. AECOM og Pininfarina vandt konkurrencen med sit arbejde inspireret af 'tulipan'-figuren.

Den tredje lufthavn ”Konkurrence om lufttrafikstyringskoncept er afsluttet. Tårnet, som AECOM og Pininafarina designede, inspireret af tulipanblomsten, vandt konkurrencen. Med en erklæring om resultatet af konkurrencen erklærede İGA-direktør Yusuf Akçayoğlu, at 'Air Traffic Control Tower', inspireret af 'tulipanblomsten af ​​AECOM og Pininfarina, symbolsk vil tilføje meget til Istanbul New Airport. Akcayoglu er "et af verdens største luftfartscenter, der er anerkendt som et af projekterne, og Tyrkiet, som vil være toppen af ​​sin rolle i den internationale luftfartsindustri Istanbul New Airport er det vigtigste element i 'Air Traffic Control Tower design, vi ønskede at bestemme, hvordan et internationalt løb vi åbnede. Verdens vigtige virksomheder inden for dette felt deltog i konkurrencen med deres værdifulde design. Efter en vanskelig udvælgelsesproces valgte vi konceptet tårndesign inspireret af 'tulipanblomsten af ​​AECOM og Pininfarina. Vi starter byggeriet af tårnet i maj næste år. "Vi sigter mod at færdiggøre 'Air Traffic Control Tower' i oktober 2017," sagde han.


TULIP-INSPIRERET TÅR
Designet inkluderer et elliptisk tårn, hvor alle passagerer kan bruge den nye lufthavn. Tårnet, som var planlagt afsluttet i oktober 2017, blev designet med inspiration fra tulipanfiguren, der er blevet symbolet på Istanbul i århundreder og har kulturel betydning i tyrkisk historie.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer