Ski og kælke sæson åbnet i Palandoken Ski Center

Skiløb og akebakke blev åbnet i Palandöken Ski Center: Med ankomsten af ​​vintersæsonen og faldende sne blev øjnene vendt til Palandöken Erzurum, 2015-2016 Palandöken skisesæson blev åbnet med farverige shows. Palandöken skisesæson åbner med fakkelede ski shows på Sway Hotel, hvor Palandöken Ski Resort ligger

Med ankomsten af ​​vinter og faldende sne blev øjnene vendt til Erzurum Palandöken, og 2015-2016 Palandöken skisesæson blev åbnet med farverige shows. Palandöken skisesæson åbner med fakkelede ski shows på Sway Hotel, hvor Palandöken Ski Resort ligger

Organiseret af Sway Hotel blev den officielle skisesæson åbnet i Erzurum. På den belyste bane hilste skiløbere skielskere med et fakkelvis. Fyrværkeri show og fester med den nye sæson blev sagt hej. Erzurum-guvernør Ahmet Altıparmak, der ønskede, at den nye sæson skulle være gavnlig for Erzurum, ønskede mange gevinster for turistselskaberne. Erzurum Metropolitan borgmester Mehmet Sekmen på Erzurum ski turisme er blandt de bedste i Tyrkiet, sagde han. Can Dikmen, ejeren af ​​Sway Hotel, sagde, at de ændrede navnet på Xanadu til Sway Hotel og sagde: imiz Der er mulighed for at stå på ski natten over ved de belyste skråninger. Vi inviterer lokale og udenlandske skielskere til Palandöken i år. ”

Cirka 40 centimeter sne tykkelse, når centrum, mange feriegæster, der kender muligheden for at komme ind i weekenden med skiløb og kælkning underholdt.

Kunstig sne i Palandöken giver kunst sne til skiløjperne og mulighed for at stå på ski om natten.
Tyrkiets Erzurum ski elskere kommer fra forskellige byer, "Her er vi nyder overskud," sagde de.

Railway News Search