Skiløb på Palandoken Ski Centre

Skiløb på Palandoken Ski Centre: Lokale og udenlandske turister nyder at stå på ski på Palandoken Ski Centre.

Lokale og udenlandske turister nyder at stå på ski på Palandöken Ski Centre. Palandöken Ski Center, hvor snetykkelsen måles i 85 centimeter, er fyldt med små skiløbere med starten på skiskurser for studerende i disse dage. Med de kurser, der er startet af Metropolitan Kommune inden semesterferien, tages elementære skoleelever til Palandöken til skiløb. Her lærer eleverne at stå på ski i en drøm under instruktørernes vejledning. Palandoken skiinstruktør, hvilket indikerer, at den fortjeneste på mere end mange skisportssteder i Tyrkiet, "Vi underviser på ski til de studerende. Der vil ikke være nogen studerende, der ikke ved, hvordan man kan stå på ski i denne sæson

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search