Bosporus og FSM Bridge 3.

Bosphorus og FSM Bridge 3.Kapacağını Halvdelen af ​​broen: Generaldirektoratet for motorveje broer og motorveje efter stigningen i vejafgiften for Istanbuls første og anden broer senest i maj 2016'da Yavuz Sultan Selim forventes at indgå i halvdelen af ​​overgangsprisen.
Som det er kendt, blev bompengene på biler fra Bosphorus og Fatih Sultan Mehmet Bridges for nylig øget fra 4.25 til 4.75. Selvom 16 ser ud til at være en procentvis stigning, blev 20 procent automatisk passeringssystem (OGS) og Rapid Pass System (HGS) rabatter også afbrudt. Dette førte til stigningen i 40 procent. Så 3.40 pund gik ad gangen på broen 4.75 pund sprang. Yavuz Sultan Selim, den tredje bro i Istanbul, som er under opførelse, er underlagt 3 dollars plus moms. Når dollarkursen, der er i opadgående tendens, tages fra gårsdagens tal, betyder dette cirka 10.54 lira. Prisforskellen mellem de to broer i Istanbul og Yavuz Sultan Selim før stigningen var 7.14 pund, men efter stigningen blev denne forskel reduceret til 5.79 pund.
PRIS DOBBELT DOBBEL
Maj 2013 blev lagt, og opførelsen af ​​den igangværende konstruktion af Yavuz Sultan Selim Bridge blev annonceret, at vejafgiften vil være 3 dollars + moms. Afgiften på 3-broen svarede til 5.6 TL i henhold til valutakursen på det tidspunkt. Da dollaren krydsede 2.98 i går, blev vejafgiften for den tredje bro under opførelse øget. Følgelig er åbningsprisen for 3-broen i dag, inklusive moms, 10.54-lira.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer