Burdurlu Teens, Learning to Ski

Burdurlu Young, skiløb er at lære: Burdur Youth Services og Sports Provincial Director Ahmet Sancar, Tyrkiet annoncerede en enkelt udsigt over søen og de store skråninger Salta, de begynder at have skiundervisning i skisportsstedet. At forklare, at kurset vil blive givet af skitrenere for at sprede skibranen til store masser, for at fjerne unge fra dårlige vaner og for at give professionel træning for skiskærlige unge, sagde, at kurset fortsætter i weekender i skisesongen.


135 PERSON ANVENDT
Manager Sancar, der udtrykte, at studerende fra Burdur viste interesse for Ski Course, bemærkede, at 135 unge var registreret efter modtagelse af ansøgningerne. Manager Sancar bad om, at alle de unge fra Burdur skulle drage fordel af skiløbskursen.

Om at de har startet skiløbskursus med sloganet "Vi underviser i ski til Burdur-unge", direktøren for ungdoms- og sportsdirektoratet for ungdom, med anvendelse af studerende, der er interesseret i skiløb, som et resultat af de meddelelser, der blev afgivet til folkeskolerne i byens centrum for at sprede ski-grenen til større masser og for at fjerne vores børn og unge fra dårlige vaner. I Salda Ski Center i Yeşilova District blev der lanceret et skikursus med sloganet "Vi lærer skiløb til Burdur Youth" i løbet af skisesæsonen, inklusive weekender, i tilfælde af semesterstop, og uddannelsen begynder under opsyn af Ski Coach og Administrator. I løbet af kurset føres vores atleter til Yeşilova Salda Ski Center med de tjenester, der er tildelt af vores provinsielle direktorat i Burdur Youth Center kl. 08.30. Indtil videre er antallet af atletestuderende nået til 135, og vores registreringer af studerende på ski-atlet fortsætter indtil afslutningen af ​​skisesæsonen. ”


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer