Verdens største samling af gamle skibe åbnes

Den største antikskibssamling i verden åbnes: Istanbul Metropolitan Municipality tager sine første skridt for at udstille næsten tusind værker fra Theodosius havn, der er fundet ved Marmaray-udgravninger.
Den ældste havn i den byzantinske periode, der blev fundet ved Marmaray-udgravninger, tager et skridt for at museet skal udstilles med det nedsænkede 36-skib og 45 tusind stykker artefakter fra Theodosius havn. 8 tusind 500 Graver og fodaftryk af de første Istanbulites, der levede for mange år siden, vil blive samlet i verdens største vragmuseum.
Det arkæologiske museum var planlagt på tidspunktet for udgravningerne. Projektet har ventet i mange år, og webstedet går ned i slutningen af ​​denne måned. Ifølge nyheden om morgenen vil projektet blive forberedt af Istanbul Metropolitan Municipality til den første bygning af museet. Historiske monumenter, der venter på Istanbul Archeology Museum, føres til Yenikapı, når museet er afsluttet. 36 skib og 5 tusind objekter udstilles i museet, der skal bygges inden for det historiske udgravningsområde. Der oprettes et specielt platformområde på 20 meter til udstilling af skibe. Skibet har fem arkæologiske steder uden for udstillingsområdet. De skibe, der skal udstilles i museet, er den største samling af gamle skibe i verden.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar