Kanal Istanbuls rute ændrede sig med den gamle hule

Kanalen ændrede ruten til Istanbuls antikvitetshule: Transportminister Yildirim 'Arbejdet er ikke afsluttet, stedet er ikke sikkert' Kanal Istanbuls uofficielle historie om ændring af ruten for Küçükçekmece Küçükçekmece huler, der førte til historien hos de lærde lærde.
Med hensyn til Tyrkiets mega projekter af kanalens rute Istanbul siger han måske ændre i sidste uge, Transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Binali Yildirim, i går Parlamentariske Planlægning og budget i ministeriet Kommissionens budget præsentation af en detaljeret undersøgelse på kanalen rute Istanbul understregede endnu ikke er afsluttet.


5 ROUTE FOR PROJEKT
Vi arbejder på 5-ruten for Yıldırım "Kanal Istanbul Project. Vi har ikke officielt forklaret nogen ruter til dato. Jeg redegjorde for vores borgere for ikke at blive skuffet eller at være offer i fremtiden. Vi siger, at ruteundersøgelserne på Canal Istanbul ikke er sikre. Vi, 'Silivri vil gøre' vi sagde ikke. Fordi ruten er storbyområder, ledes folk derhen. Hovedstadsprogrammet er ikke det samme som vores. " Yildirim, i en erklæring, han lavede i sidste uge, sagde Channel Istanbul-projektet, geologiske strukturer, naturområder, underjordiske vandressourcer, at ruten vil ændre sig på grund af græsgange. Fra Karaburun i Sortehavet, som er vist som projektets rute, blev det oplyst, at hovedårsagen til ændringen af ​​linjen, der strækker sig til Küçükçekmece i Marmara, er Yarımburgaz-hulerne i Küçükçekmece. Historien om Yarımburgaz Caves, der ligger omkring 1.5 kilometer væk fra Küçükçekmece-søens nordlige kyst, som ændrede ruten til kanalen Istanbul, går tilbage til den paleotiske tidsalder.

Ligesom en filmplade
En af de ældste bosættelser i Europa, Yarimburgaz Caves, der hedder Ota Pleistones, dækker perioden mellem 730 tusind og 130 årtusind, og folkene brugte det som et hus for en vis periode. 1971'de 'Ali Baba og The Forty Thieves' film Halfburgaz grotte tyve 'åben sesam, åben' er kendt for at komme ind i hulen. I dag har hulerne været vært for nogle serier. På den anden side er der huler, der passerer via Catala, som først blev fremført i forbindelse med Kanal Istanbul-projektet. I Catala er der huler hugget ind i klipperne i regionen kaldet İnceğiz Caves. Hulerne, der blev bygget i den hellenistiske periode, blev brugt som klostre efter Rom. Kemal Sunals film 'Salako' blev skudt i disse huler.
3 STOREY STOR ISTANBUL TUNNEL'S STUDIE-PROJEKT ARBEJDER I FORBEDRING
Yıldırım, der lavede budgetpræsentationen af ​​ministeriet i den parlamentariske plan og budgetkommissionen, sagde, at investeringer i transport bidrager til udviklingen af ​​landet. Lightning, 3 Storey of the Great Istanbul Tunnel, sagde studieprojektstudierne: "Denne tunnel, Bosporus Bridge akslen har brug for jernbanesystemet, Fatih Sultan Mehmet Bridge aksel vil se behovet for vejen," sagde han. Yıldırım udtalte, at Yavuz Sultan Selim Bridge vil blive afsluttet i år, og at værkerne fortsætter i 433-kilometerafsnittet i Istanbul-Istanbul Motorvej, der starter fra Istanbul til İzmir og fortsætter mellem Altınova-Gemlik. vil blive taget. Lyn, verdens fjerde største bro, Izmit Gulf Crossing Suspension Bridge vil ende i maj, sagde han. Med henvisning til krydsningen af ​​Istanbul-Canakkale-Izmir Motorway og Canakkale Bridge, sagde Yıldırım, uz Vi arbejder også herpå, og hvis det vokser, starter vi aktiviteterne her på 40 i år.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar