Alle kigger på kanalen til Channel Istanbul

Alle ser på kanalen for fortune-fortælling: Transport, Maritime og Kommunikationsminister Binali Yildirim, Channel Istanbul Project har endnu ikke bestemt ruten, sagde: "Fra andet halvår af dette år vil alle slags problemer med ruten blive løst," sagde han.
KANAL Istanbul: Vi formelt ikke definerede en rute til Kanal Istanbul-projektet. Alle ser fortunefortælling, løgne ligger, 'kanalen passerer her' han laver salg. Vi ønsker at undgå disse spekulationer.
ROUTE: Arbejdet er udført på 5-ruten i projektet. En af dem vil dukke op som en rute, når de nødvendige undersøgelser gennemføres forholdsvis. Fra anden halvdel af året vil alle slags problemer i forbindelse med ruten blive løst.
5 vil slutte i år: Vi arbejder på formlerne i vores eget eller offentlig-private partnerskab ved at yde alternativ finansiering. Det vigtigste er at afslutte jobbet meget hurtigt uden økonomiske eller tekniske problemer. Vi startede 4, vidste ikke 5, vi planlægger at afslutte i året.
3. Lufthavn: Når alle faser er færdige, vil der blive brugt ca. 10 milliarder 247 millioner euro. I februar åbner 2018 sin første division, division 90 million-kapacitet. Når vi lancerer den nye lufthavn, er der ikke længere planlagt transport på Atatürk Lufthavn.
3. KÖPRÜ: Köprü aşağı yukarı tamamlanma aşamasına geldi. Son 150 metresi kaldı birleşmeye. 5-10 gün içerisinde köprü silüeti ortaya çıkacak. Köprünün tamamen bitmesi mayıs ayında… Bu yılın ağustosu gibi tamamen açılışa hazır hale gelecek.
ÇANAKKALE BRIDGE: Vi har den episke af Canakkale uigennemtrængelig, men den fjende er umulig, Canakkale er bestået for venen. Çanakkale 1915 Bridge vil være den længste bro i verden, der er bygget indtil videre. Arbejdet fortsætter, vil tage form i slutningen af ​​året, så vil vi tage skridt til at gøre.
FINANSIERING: Der er en bred vifte af varme penge muligheder i verden. Jeg tror ikke, at der vil være mangel på finansiering i projekterne. Så jeg kan ikke se nogen økonomiske problemer.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer