Nyheder om gigantiske projekter falder ikke fra dagsordenen

Devin Nyheder af projektet ikke falder fra dagsordenen: Tyrkiet, at bemærke det enorme projekt, der begyndte at lave i infrastruktur i de seneste år, især "Izmit Bay Crossing Bridge", "Canal Istanbul", "Yavuz Sultan Selim Bridge" (xnumx.köpr) og "xnumx.havalim NY" I det sidste år er der bestemt skriftlige nyheder om 3 tæt på tusind nyheder. Medieovervågning Et nationalt agentur gennemførte en undersøgelse, en af ​​de vigtigste søjler i den igangværende konstruktion af motorvejsprojektet mellem Istanbul og Izmir og åbningen af ​​dagsordenen for "Izmit Gulf Crossing Bridge" i det sidste år, i alt 3 tusind 9 nyheder afspejlet i den skrevne presse.
Et bureaus gennemgang af næsten tre tusinde nationale, regionale og lokale aviser og magasiner afslørede, at 2 bin 339-nyheder blev offentliggjort i de trykte medier om “Kanal Istanbul” -projektet, der betragtes som et alternativ til Bosphorus og sigter mod at lindre Bosphorus søtrafik. I det sidste år dukkede 3-nyheder op i pressen om “Yavuz Sultan Selim Bridge” (1.655.Köprü), som planlægges at være en løsning på vejtrafikprøven i Istanbul og som sluttede i byggeriet. Da det var afsluttet, blev det bestemt, at 3-nyheder dukkede op i pressen om N 1.389.Havalimanı, som blev annonceret for at være en af ​​de største lufthavne i verden og begyndte at blive bygget.
Vær den første til at kommentere

Yorumlar