Sikkerhedsalarm på lufthavne, busstationer og togstationer

Lufthavne i busstationer og togstationer sikkerhedsalarm: handling efter deres liv til terrorhændelser i de seneste år i forskellige provinser i Tyrkiet sagde, at indenrigsministeriet, lufthavne i 81 provinser, havne, har iværksat sikkerhedsinspektioner i busstationer og togstationer.
Lufthavne, bus- og togstationer i sikkerhedsalarmen i Tyrkiet, derefter til indenrigsministeriets bevægelse af live til terrorhændelser i de senere år i forskellige byer, lufthavne i 81 byer, havne, har iværksat sikkerhedsinspektioner i busstationer og togstationer.
Inspektører udpeget af ministeriet til de relevante punkter begyndte undersøgelser. Efterforskere, der afslutter deres efterforskning i slutningen af ​​februar, udarbejder en rapport om deres arbejde og forelægger den for ministeriet.
Efter terrorangrebene i Ankara og Istanbul indledte indenrigsministeriet, som øgede sikkerhedsforanstaltninger over hele landet, sikkerhedsundersøgelser på steder, hvor der kunne træffes handling. De af ministeriet udpegede inspektører begyndte at undersøge lufthavne, havne, busstationer og togstationer i 81 provinser.
ATATURK AIRPORT-GENNEMGANG FORTSAT
I overensstemmelse med den praksis, der blev indledt af ministeriet for indre anliggender, foretog inspektører også inspektioner i Istanbul Atatürk Lufthavn. Ni inspektører, der inspicerede i Atatürk Lufthavn, kontrollerede alle ind- og udgangspunkter til terminalen. Undersøgere undersøgte nøje sikkerhedstjenesterne leveret af Atatürk Lufthavns sikkerhedsdirektorat-teams og TAV-privat sikkerhedspersonale. Det blev lært i undersøgelsen, at der indtil videre ikke er stødt på nogen negativitet.
TAV ser en uddannelsesfilm i kontoret for sikkerhedssikkerhed
TAV Private Security Company, der leverer sikkerhedstjenester i Atatürk Lufthavn, har også intensiveret uddannelse for sit personale. Mens uddannelsen blev fremskyndet for at personalet skulle være mere forsigtigt med terrorhændelser, blev skærmene installeret i rekreativkontorerne gjort det muligt for medarbejderne at se undervisningsfilm i deres fritid. Bombeeksperthunde, der er trænet af TAV Private Security, begyndte at søge i og omkring Atatürk Lufthavn. Følsomheden af ​​røntgenapparaterne i terminalen er blevet øget. Kontrol foretaget af Atatürk Airport Police Department-hold på undergrundsgulvet blev også strammet.

Günceleme: 29/11/2018 20:24

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*