Kayseri Station og Kayseri High Speed ​​Train Tender Stage

Hurtig togkort
Kort: RayHaber - Højhastighedstogskort

Provins præsident Hüseyin Cahit Özden, der deltog i det udvidede provinspræsidentmøde, der blev afholdt i AK-partiets hovedkvarter, evaluerede mødet til vores avis. Özden sagde, ”Vi modtog en briefing fra vores minister Binali Yıldırım. Vi har personligt set den nye station i Kayseri og de veje, som højhastighedstoget vil køre igennem på projektet. Budgettet for den nye stationsbygning er tildelt, det er nået udbudsfasen, og projektarbejderne for højhastighedstoget fortsætter. Vi forventer, at udbuddet afholdes næste år, ”sagde han.

Det udvidede provinspræsidentmøde, der blev afholdt i AK-partiets hovedkvarter, er afsluttet. Mødet blev repræsenteret af provinspræsident Hüseyin Cahit Özden, og blandt dem borgmesteren i Metropolitan Kommune Mustafa Çelik, lederen af ​​provinsens kvindegren Sevilay İlkentapar, lederen af ​​provinsens ungdomsfilial Tevfik Kurtüncü, viceborgmester for Metropolitan Kommunalforsamling Mehmet Savruk. Provinspræsident Hüseyin Cahit Özden, efter hans tilbagevenden til Kayseri, evaluerede vores nyhedscenter med støvet af sine fødder og gav gode nyheder til beboerne i vores by om den seneste situation med højhastighedstogruterne og den nye station .

I sin erklæring opsummerede Özden de to dage, de tilbragte i Ankara som følger; ”Vi var i Ankara i to dage, først og fremmest havde vi et møde med vores 81 provinspræsidenter og organisationens præsident. På dette møde talte vi om de nye arbejdsforberedelser, vi skal udføre i vores organisation, og hvad vi skal være opmærksomme på, eller hvilken slags arbejde vi skal følge. Som du ved, slutter et valg i Ak Parti, og et andet valg starter. Vi har etableret de vigtigste betingelser og hovedordninger for dette udvælgelsesarbejde. Vi har nogle funktioner, som du vil se i fremtiden. Vi havde vores enhedsmøder. Senere deltog vi i det udvidede provinspræsidentmøde sammen med vores Metropolitan borgmester, leder af kvindegrenen, præsident for provinsens ungdomsafdeling og viceborgmester for forsamlingen. Vi lyttede til vores premierminister. ”

Özden indvarslede derefter udviklingen i Kayseris højhastighedstog som følger ... ”Vi mødtes med vores transportminister, Binali Yıldırım. Vi lærte, på hvilket stadium Kayseris veje befinder sig på skærmen, og hvordan det vil være. Jeg kan ikke sige det nu, men hvis det er passende, så vi, at vores station og jernbane er i planen. Disse gjorde os glade. Vi følte, at udbudsarbejderne var i orden, at der var gået en vis periode, og at det nu var på udbudsstadiet. Kayseri Train Station er i den nye transportplan.

Selvfølgelig gjorde han os glade. Vi så dem, hvis studier blev bestemt på vores vej, og deres penge blev afsat. Disse gav os håb om højhastighedstoget og stationen i Kayseri. Binali Yıldırım gav os en briefing. Vi venter på lyset fra vores øjne, Kayseri, at alle disse værker vil blive realiseret. Vi forklarer disse, men der kan være en forsinkelse. Jeg siger ikke, at der vil være en forsinkelse, men det er stadig nødvendigt at overveje mulighederne. Vi har set projekterne med egne øjne. Vi modtog en briefing fra vores minister. Vi er meget glade. Vores højhastighedstog og togstation ankommer til Kayseri så hurtigt som muligt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar