Hvornår skal du starte Balıkesir tog service

Hvornår begynder togforbindelser med Balıkesir? Akin fra CHP bragte togtrafikken mellem Ankara og Balıkesir til dagsordenen for den tyrkiske store nationalforsamling.
CHP Balıkesir Vicedirektør og Chief Advisor Ahmet Akın spurgte, hvornår togrejserne fra Ankara til Balikesir vil starte. Karesi Express og Blue Train-flyene mellem Ankara og Balıkesir, der blev opsagt for tre år siden, med henvisning til vejrenoveringsarbejderne, er endnu ikke startet. Med angivelse af, at han modtog mange klager og krav om dette emne, indbragte Ahmet Akın spørgsmålet på dagsordenen for den tyrkiske Grand National Assembly med et forslag. Ahmet Akins transport-, maritime anliggender og kommunikationsminister Binali Yildirim anmodede om svar på spørgsmålet om følgende forslag;
1 blev afbrudt på april 2013 på grund af renoveringen af ​​vejen mellem Karesi Express og Blue Train mellem Ankara og Balıkesir. Hvad er grunden til, at disse tog endnu ikke har startet deres rejser, selvom 3 har bestået år?
Er vejfornyelser afsluttet som begrundelse for aflysning af togtjenester?
Hvornår starter Karesi Express og Blue Train-flyvningerne mellem Ankara og Balıkesir?sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer