Schweiziske Stadler investerer i Tyrkiet

Schweiziske Stadler investerer i Tyrkiet: Tyrkiets voksende omkring metro og højhastigheds tog linjer, primært i Istanbul i de senere år, tiltrækker sig opmærksomhed fra udenlandske mærker.

Indenlandske producenter også øget antallet af markeder, hvor verden kommer til fremstilling giganter til Tyrkiet. Canadiske Bombardier og Talgo spansk tog producent efter schweizisk tog producent Stadler og sporvogne kommer til at investere i Tyrkiet.

Stadler Vice President, Marketing og Salg bestyrelsesmedlem Peter Jenelt sagde, "det er en stigende interesse for jernbanen bil i Tyrkiet. TCDD har også store investeringsplaner på dette område. Beløbet og formen af ​​den investering, vi vil foretage, er endnu ikke klar. Men vi skal være så stort marked. "

At oplyse, at Stadler blev grundlagt i 1942, sagde Peter Jenelten: "I dag har vi tusind ansatte i 7, og vores årlige omsætning overstiger 2 milliarder euro. Vi har produktionsfaciliteter i Tyskland, Ungarn, Polen, Spanien og Hviderusland. Vi har vedligeholdelsesvirksomheder i mere end 10 lande. Vores produktion fokuserer primært på sporvogne, personbiler, pendeltog, intercity-tog, højhastighedstog, el-diesel-lokomotiver. Alle vores produkter er designet til lav energi. Vores 'Fast Light Smart Regional Train' (FLIRT) er et af de mest krævede produkter. Denne togmodel 17 bruges i landet. "

STÆRK I LOKALER
Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) og kommuner Metro linjer øget opmærksomhed på de investeringer, som Peter Jenelt, gav følgende oplysninger: "hver dag er stigende behov for metroen i Tyrkiet. Investeringsbeløbet på dette område er meget vigtigt. Der er store projekter. Tyrkiet er også et stærkt marked for lokale producenter. Når vi beslutter at investere, kan vi bruge tyrkiske leverandører, eller vi kan samarbejde med tyrkiske partnere. Undersøgelserne på dette område er meget vigtige for os. Sektoren vokser hurtigt i verden. Nye investeringer finder sted især i udviklede lande. "

Aktuelle auktioner

 1. Tilbudsmeddelelse: 25 KV ledningsinstallation (TÜVASAŞ)

  Februar 6 @ 14: 30 - 15: 30
 2. Udbudsmeddelelse: Adapazarı-Mithatpaşa Station vejgenerering og saksepostarbejde

  Februar 10 @ 14: 00 - 15: 00
 3. MOVE

  Februar 11 @ 08: 00 - Februar 12 @ 17: 00
 4. Udbudsbekendtgørelse: Strammerklemme købes

  Februar 11 @ 11: 00 - 12: 00
 5. Tilbudsmeddelelse: Slip Lamas vil blive købt

  Februar 12 @ 11: 00 - 12: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar